StoryEditorOCM
Hrvatska‘pretjerali su‘

Žena šokirana cijenom maslaca, poručuje: ‘Je*ali vas računi iz restorana!‘; Pljušte komentari: ‘Pa ti živi na moru..‘

Piše Vijesti SD
13. srpnja 2023. - 20:55

‘Je*ali vas računi iz restorana‘, napisala je jedna korisnica Twittera na toj društvenoj mreži uz fotografiju maslaca u dućanu.

Cijena 250 grama maslaca – 5,30 eura, odnosno gotovo 40 kuna! To znači da je kilogram maslaca čak 21 euro, odnosno 160 kuna.

Fotografija je, kako javlja Danica.hr, danas snimljena u dućanu Studenac u Istri. Isti maslac u online Konzumu danas je 3,98 eura, odnosno oko 30 kuna.

Ispod objave Željke iz Vrsara ubrzo su se nanizali brojni komentari. Neki su napominjali da se ‘svaki tjedan maslac može naći na akciji u drugom trgovačkom centru i to po cca 2,3 €‘.

‘Odavno ništa ne kupujem ako nije u letku‘, napisao je jedan, a Istranka mu je s pravom odgovorila kako tužno da se moraju obilaziti trgovine da bi se kupio jedan maslac.

‘U Poreču na placu 1 kg mahuna 7 eura, 250 gr malina 5 eura, 1 kg blitve 3 eura...‘, nadovezala se druga korisnica Twittera.

‘Da, u restoran baš i ne moraš, ali u dućan, dosta su ga pretjerali‘, ‘Žalosno je što ima retarda koji će i po toj cijeni kupiti. Ne bi im dao za to više od dva eura pa makar nikad ne jeo maslac‘, nizali su se komentari ogorčenih građana.

‘Pa ti živi na moru...‘, zaključili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 00:03