PREMIUM Slatko najljepše slastice Svečane torte po provjerenim receptima: imamo opcije za iskusne i za početnike, jedna se priprema bez pšenice i mlijeka
PREMIUM Politika BITKA ZA PANTOVČAK Novinari ‘Slobodne‘ ocijenili kandidate i prognozirali koliki će postotak glasova dobiti prvih... Evo rezultata...
PREMIUM Priče blagdanski meni Svi su ludi za raspucancima i sirovim tortama Šibenčanke Ane Cigić. S nama je podijelila recepte za vege Božić
PREMIUM S mora i kraja božićna radost S bratom i sestrom nije otvarala poklone, nije ih ni bilo, nisu imali novca. Danas Božić obožava, pogledajte joj jaslice
PREMIUM Film & TV TV STAV Ovo je čorbine čorbe čorba - odavno je postalo negledljivo. Naš kritičar o emisiji u kojoj je glavno da se ‘nabaca‘
PREMIUM Otoci Svojeglavi Škarpa Olimpijski kipar se zbog Talijana posvađao s Meštrovićem i uništio si karijeru. Gdje su njegova djela danas?
PREMIUM Priče fešta od spize Oni su imotski meštri za pravu domaću spizu, a nama su otkrili kako se pripremaju blagdanski specijaliteti toga kraja
PREMIUM Crna kronika bolestan je Još jedan član Petrakove skupine pušten iz zatvora; Jerko Radić blagdane će dočekati kod kuće: ‘Tražim priliku za život‘
PREMIUM S mora i kraja veselo, veselo... Cijeli Zadar čeka ovu feštu: na Badnjak su svi vani, stolovi se rezerviraju mjesecima unaprijed. Kako je sve krenulo?
PREMIUM Savjeti cake iz ‘pigerije‘ Pečeni odojak uspjet će vam savršeno uz savjete Mladena Livaje, vlasnika splitskog restorana u kojem je to glavno jelo
Piše Ivica Ivanišević ČEČENSKI RECEPT Ivica Ivanišević: Nemojmo se čuditi ako istaknuti pojedinci iz Domovinskog pokreta krenu stopama Ramzana Kadirova
Piše Višnja Starešina VIJESTI I KONTEKSTI Višnja Starešina: Kako je kultura otkazivanja ‘sretan Božić‘ zamijenila ‘sretnim blagdanima‘ ili ‘sretnim jelenovom‘
Piše Ante Tomić VLAŠKA POSLA Ante Tomić: U priči o Ivani i Mili Kekin nisu najgori histerični napadi. Najgore je tko su ljudi koji ih napadaju
Piše Eda Vujević KARTA KANTA Eda Vujević: Kako uopće izabrati predsjednika ili predsjednicu države u ova šugava vremena?
PREMIUM Domaći nogomet dosje layec (1. dio) Ovo su dva glavna problema s Layecom, a doznali smo i gdje je ‘zapelo‘ s analizom VAR afere koju je Kustić davno najavio
PREMIUM Obala ‘šest sestrica‘ Poznati engleski ulagač gradit će naselje u Kaštelima, cilja se na mlade obitelji s djecom. Imamo detalje
PREMIUM Crna kronika imamo detalje Palo prvo priznanje člana Petrakove skupine! Jedna osoba potvrdila sve za što je terete i nagodila se s USKOK-om
PREMIUM Hajduk Klub radi kampanjski Kako je Gattuso ‘ukrao Božić‘? Brutalnom istinom. Pojačanja nema... A titule?! Ako Hajduk posudi svoje igrače
PREMIUM Priče Samo bura i sol Ma kakav bakalar. Sušeni golub zaboravljena je delicija starih Pelješčana za posnu trpezu na Badnji dan. Imamo i recepte
PREMIUM Slatko gotovi u čas posla Božićni kolači koje je najlakše napraviti: naše čitateljice rade prava mala slatka čuda bez pečenja, miksanja i valjanja
PREMIUM Hrvatska NAKON ZLOČINA Ministričin posjet ubojici izazvao burne komentare. Nisu svi negativni. Hoće li njezin potez izazvati političku štetu?
PREMIUM Politika analizirali smo Ovo je pet najvećih pogrešaka u predsjedničkoj kampanji: Mile je ispao šampion, evo i ostalih. A tko ih ima najmanje?
PREMIUM najljepše slastice Svečane torte po provjerenim receptima: imamo opcije za iskusne i za početnike, jedna se priprema bez pšenice i mlijeka
PREMIUM BITKA ZA PANTOVČAK Novinari ‘Slobodne‘ ocijenili kandidate i prognozirali koliki će postotak glasova dobiti prvih... Evo rezultata...
PREMIUM blagdanski meni Svi su ludi za raspucancima i sirovim tortama Šibenčanke Ane Cigić. S nama je podijelila recepte za vege Božić
PREMIUM božićna radost S bratom i sestrom nije otvarala poklone, nije ih ni bilo, nisu imali novca. Danas Božić obožava, pogledajte joj jaslice
PREMIUM Svojeglavi Škarpa Olimpijski kipar se zbog Talijana posvađao s Meštrovićem i uništio si karijeru. Gdje su njegova djela danas?
PREMIUM fešta od spize Oni su imotski meštri za pravu domaću spizu, a nama su otkrili kako se pripremaju blagdanski specijaliteti toga kraja
PREMIUM veselo, veselo... Cijeli Zadar čeka ovu feštu: na Badnjak su svi vani, stolovi se rezerviraju mjesecima unaprijed. Kako je sve krenulo?
PREMIUM cake iz ‘pigerije‘ Pečeni odojak uspjet će vam savršeno uz savjete Mladena Livaje, vlasnika splitskog restorana u kojem je to glavno jelo
PREMIUM Crna kronika spremni za boks meč Specijalci uhitili naručitelja paljevine u Omišu! S osumnjičenim šefom splitske zločinačke hvatao je avion za Rijad
PREMIUM Priče ZA PRSTE POLIZAT Chef Hrvoje Zirojević ima savršene cake za bakalar, vjerujte, isplati se isprobati ih: ‘Ovo su moji najbolji recepti‘
PREMIUM Biznis Veći porezi, ali... U idućoj godini plaće će rasti, nezaposlenost padati, inflacija usporiti, a umirovljenici ostati ‘u zadnjem vagonu‘
PREMIUM Film & TV čarobni period Naše zvijezde opisuju u detalj kako izgledaju njihovi blagdani: ‘Dok Mišo i Kićo trešte sa zvučnika, uz koju čašicu...‘
PREMIUM Politika ČEČENSKI RECEPT Ivica Ivanišević: Nemojmo se čuditi ako istaknuti pojedinci iz Domovinskog pokreta krenu stopama Ramzana Kadirova
PREMIUM Slatko opjevana slastica Fritule će vam biti tako dobre da će svi o njima pričati! Profesorica slastičarstva dala nam je zlatne savjete i recept
PREMIUM Biznis Vladini darovi Ovo je potpuni porezni vodič u Novoj 2025. - što ćete sve plaćati, koje su olakšice, a kolike kazne ako ste u prekršaju
PREMIUM Showbiz unosan biznis Koliko će naše zvijezde dobiti za novogodišnji nastup? Severina je rekorder, zamantat će vam se od cifre...
PREMIUM Hajduk analiza utakmice Hajduk očigledno nije najbolja momčad lige, Gattuso mora riješiti puno problema tijekom stanke
PREMIUM Film & TV filmski znalac Ercegović odlazi u mirovinu, priznaje da je zbunjen i otkriva nerealiziranu ideju: ‘Želio sam Coppolu dovesti u Split‘
PREMIUM Život alarm stručnjaka ‘Mladi se sve više samoozljeđuju, lakše im je da ih boli tijelo, nego duša‘: i u Dalmaciji rast anksioznosti i depresije
PREMIUM Slano kao iz restorana Ova su riblja jela veliki specijaliteti, dostojna su alternativa bakalaru za Badnjak: imamo recepte za istinske gurmane