Dana 27.I.2021. navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni suprug, otac, dida i brat

IVAN BRIZIĆ

Dirnuti iskazanom pažnjom i suosječanjem u našoj velikoj tuzi, ovim putem izražavamo iskrenu zahvalnost svoj rodbini, prijateljima i znancima koji su nam pismeno ili usmeno izrazili sućut, te svima koji su bili uz nas u teškim trenucima i dostojanstveno ispratili našeg voljenog na vječni počinak. Zahvalna obitelj Počivao u miru.
Voljeni naš, prođe tužni mjesec dana bez tebe.

IVAN ČIČERIĆ

Dirnuti pažnjom koja nam je iskazana u najtežim trenucima žalosti i tuge, zahvaljujemo, rodbini, prijateljima, kolegicama, kolegama i susjedima koji su svojim prisustvom, usmeno ili pismeno izrazili sućut. Posebno Hvala don Vinku Beusu i don Ivanu Simuniću na molitvi i toplim riječima utjehe i pomoći. Najdraži, za nas nisi otišao. Zauvijek ćeš ostati u našim srcima i molitvama do ponovnog susreta s tobom u vječnosti. Tvoja neutješena supruga Neda i naša djeca s obiteljima Počivaj u miru Božjem.
Dana 28. siječnja navršava se mjesec dana otkad nas je napustila naša voljena supruga, majka i baka

NEVENKA ŠUMAN

supruga Zdravke 28.XII.2020. - 28.I.2021.
Ovim putem želimo zahvaliti rodbini, prijateljima i znancima, koji su nam uputili riječi utjehe i našu pokojnicu ispratili na vječni počinak. Hvala ti za dobrotu, ljubav i veselje koje si nam nesebično darivala. Uvijek si u našim srcima i mislima. Tvoj suprug Zdravko, sin Ivo s obitelji i kći Dijana s obitelji. Počivala u miru Božjem!
Dana 28.I.2021. navršava se tužnih mjesec dana od smrti našeg voljenog supruga, oca i djeda

PETAR BILOBRK

Iskreno zahvaljujemo svoj rodbini, prijateljima i znancima na izrazima sućuti i dostojanstvenom ispraćaju na vječni počinak. Veliko hvala fra Ivanu Doturu, fra Boži Ančiću i č.s. Vjeri Gulić sa zborom. Zahvaljujemo Hrvatskoj vojsci na svečanom ispraćaju. Sv. misa zadušnica služit će se 28.I.2021. u 10 sati u kapeli na Hanu. Zahvalna obitelj Neka ti Gospodin bude nagrada za svu tvoju ljubav i dobrotu. Počivao u miru Božjem.
Dana 27.I.2021. navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni i nikad prežaljeni

ANTE RADELJIĆ - ČANČE

27.XII.2020. - 27.I.2021.
Smrt je ugasila svjetlo života, ali nikad neće ugasiti ljubav i sjećanje na tebe.
Ostavio si nam drage uspomene i nezaboravna sjećanja koje će vječno živjeti u nama.
Za sve to od srca Ti HVALA.
Dirnuti pažnjom i suosjećanjem u našoj velikoj tuzi, ovim putem izražavamo iskrenu zahvalnost svoj rodbini, prijateljima i znancima koji su nam pismeno ili usmeno izrazili sućut, te svima koji su bili uz nas u teškim trenucima i dostojanstveno ispratili našeg voljenog supruga, oca i dida na vječni počinak.
Zahvalna obitelj.
Počivao u miru Božjem.
Danas se navršava mjesec dana od smrti našeg voljenog

JURE DRAGOBRATOVIĆ

27.XII.2020. - 27.I.2021.
Zahvaljujem svoj rodbini, prijateljima i znancima koji su ga ispratili u vječni dom. Zahvaljujem Hrvatskoj vojsci i svim doktorima koji su ga liječili. Posebno zahvaljujem općini Slivno, bivšem i sadašnjem načelniku, za sve što su za njega napravili. Sestra Krasna
Dana 27.I.2021. navršava se bolnih mjesec dana od kada je prekinuta jedna mladost, od kada nas je napustio naš voljeni sin i brat

NIKOLA OBRADOVIĆ

Ovim putem zahvaljujemo rodbini, prijateljima i znancima koji su u našim najtežim danima u životu bili uz nas i koji su ga dostojanstveno ispratili na vječni počinak. Zahvaljujemo se i liječnicima, medicinskom i pomoćnom osoblju KBC Firule i bolnice Križine na svemu što su učinili i pokušali učiniti za njega. Do našeg ponovnog susreta, spavaj mirno anđele. Vole te tvoji mama, tata i brat.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
27. siječanj 2021 18:05