IVA MARIĆ - DRVOLIČANIN

Hvala ti majko na svemu što si učinila za mene. Fališ mi svakog dana sve više i više... Znaš da s tobom u mislima spavam i budim se, ali isto znam da si sada sretna i spokojna sa svojom majkom i ocem u Kraljevstvu nebeskom. Voli te tvoja Anita Počivala u miru Božjem.
Dana 19.IX.2020. navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni suprug, otac, djed, pradjed, svekar i punac

IVE RADAČIĆ

Život nestane u trenu, a ljubav i sjećanje na tebe ostaju zauvijek. Ovim putem zahvaljujemo svim dragim ljudima, rodbini, prijateljima i susjedima koji su nam pismeno i usmeno izrazili sućut i pružili riječi utjehe. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.

PETAR DUIĆ

1951. - 2020.
Navršava se tužan mjesec u životima tvojih najdražih. Uz sve nedaće tvoga života bolesno srce više nije izdržalo, a operacija je morala biti, a nije zbog straha. Penzija je riješena drugi dan od tvoje smrti, ali prekasno i tu je borba bila velika, a srce slabo. Zahvaljujemo rodbini i prijateljima na podršci i dirljivim riječima. Zahvaljujemo se hrvatskoj počasnoj straži i svima koji su te ispratili do tvog vječnog doma i okitili grob cvijećem. Zahvalna obitelj: žena, kći i unuka Petra koja misli ti si na brodu i vratit će se dida doma za pet dana.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
19. rujan 2020 15:00