Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

Prošlo je mjesec dana od kada nas je napustio naš dragi

EDUARD TUDOR

Od srca zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima te svima koji su prisustvovali ispraćaju našeg voljenog Edija i bili nam velika podrška. Hvala na toplim riječima, cvijeću i pismima. Duboko smo dirnuti izraženom sućuti. Zahvaljujemo svećenicima sv. Andrije i fra Stipici Grgasu na obredu i molitvi. Hvala njegovoj dragoj klapi Trogir koja ga je ispratila pjesmom. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.
Dana 2.IV. navršava se tužnih mjesec dana od smrti našeg voljenog

DRAGO ŠULJUG

Teška je spoznaja da više nisi s nama, ali živiš i dalje u našim srcima. Iskreno zahvaljujemo rodbini i svim dragim ljudima koji su bili uz nas u ovim teškim trenucima, pružili nam pomoć i utjehu, izrazili sućut te ispratili našeg voljenog na vječni počinak. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.
Navršava se tužnih mjesec dana otkad nas je napustila naša voljena majka, baka, prabaka, svekrva i punica

MARIJA VUKOREPA

rođ. Medić
Dirnuti iskazanom pažnjom u tim teškim trenucima zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima, župnicima i svim dragim ljudima koji su prisustvovali ispraćaju i pružili riječi utjehe usmeno ili pismeno. Hvala osoblju Doma u Vukovarskoj i svima koji su djelili njene boli tijekom tegobnog života. Uvijek ćeš ostati naš uzor i snaga. S ljubavlju i ponosom čuvat ćemo te u srcima zauvijek. Zahvalna obitelj Počivala u miru Božjem.
Dana 1.IV. navršava se mjesec dana od smrti moga dragoga supruga

MARKO TUKIĆ

Dirnuta pažnjom koju su mi u tim trenutcima iskazali, te na dirljivom ispraćaju zahvaljujem rodbini i prijateljima. Posebno zahvaljujem dr. Šitum i medicinskoj sestri Jelici koje su bile uz njega da mu olakšaju boli. Teško je biti bez tebe ali ću se snalaziti sjećanjem na tvoju dobrotu i ljubav. Ožalošćena supruga Mila.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN