StoryEditorOCM
Više od sportavelika faca

Splitska ‘Barbi‘ od danas je prva na svijetu, protivnice baca po podu, a pogledajte je u drugačijem, senzualnom izdanju

Piše Sport SD
23. ožujka 2024. - 17:48

Prava je faca ta Barbara. Izrasla je tamo iz skromne tvornice čudesa na Pujankama. Skromne ne po rezultatima, nego po odnosima s javnošću. Puno rade, a ne vole se previše razmetati. Obitelj Preradović stoji iza velikog projekta Judo kluba Pujanke, a Barbara Matić svakako je njihov ‘proizvod‘ broj jedan.

Simpatična i jednako tako skromna Barbara, a nema zašto biti. Ona je nevjerojatna, njezini rezultati i trajanje karijere nešto je što je za sportske udžbenike. Pokazala je to i sada, opet, još jednom.

Dvostruka svjetska prvakinja osvojila je zlatno odličje na IJF Grand Slamu u Tbilisiju i preuzela broj jedan svjetske rang ljestvice od Nizozemke Sanne Van Dijke koju je pobijedila u finalu kategorije do 70kg.

- Stvarno sam presretna! Nisam se s njom dugo borila, sigurno nekih četiri godine ako ne i više, nekako smo se mimoilazile cijelo vrijeme i baš mi je drago da smo se napokon borile i da sam pobijedila. Zadovoljna sam s cijelim danom i finalnom borbom.

Dok protivnice ruši lakoćom, izvan juda često pokazuje svoju ženstvenu stranu. Ovdje pogledajte Barbaru u nekom drugom izdanju:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 01:28