StoryEditorOCM
Hajdukpromašio penal

Livaja prokomentirao reakciju sjevera nakon poraza: ‘Ti se boriš za prvenstvo...‘

Piše K. M.
16. ožujka 2024. - 20:43

Nakon poraza od Lokomotive na Poljudu izjavu je dao i Marko Livaja, strijelac jedinog pogotka za Hajduk na Poljudu. Livaja je zabio u sudačkoj nadoknadi, a propustio je i realizirati jedanaesterac u 55. minuti.

- Sigurno je jedan težak udarac za nas, za momčad, navijače, za cijeli klub. Ali navikli smo, nadam se da ćemo se dignuti iz ovoga. Mislim da su danas dva ključna detalja odlučila utakmicu, Mikanovićev crveni i moj penal. Da nismo dobili crveni karton... Dobro smo kontrolirali utakmicu do tada. Druga stvar, moj penal u trenutku kad je bila 55. minuta. Mislim da sam zabio, da bi utakmica otišla u skroz drugi ritam. I ta euforija i sve, mislim čak da bi možda izvukli pobjedu. Ali idemo se uzdignuti iz ovoga. Ima još devet kola, slijede nam još dva-tri derbija. Mislim da možemo biti pravi i trebamo biti te se nadam da ćemo se vratiti na pobjedničke staze.

 Reakcija sjevera nakon utakmice?

- Pa dobro, to je sve normalno. Ključni moment. Ti se boriš za prvenstvo, euforija, vruće glave. To je sve normalno dio nogometa i normalno da su tako reagirali. Mi moramo gledati sebe, kako izvući povuku iz ove utakmice i da više ne radimo ovakve greške kao što smo radili danas.

Iduća utakmica je za dva tjedna...

- Sigurno da će biti teško. Imamo petnaest dana da radimo, da se poboljšamo i nadam se da ćemo izlučiti povuku iz ovoga. Nadam se i da ćemo vratiti vjeru navijača i svih u klubu da možemo biti prvaci. Mislim da ekipa ima kvalitetu i danas je pokazala  s igračem manje kad smo stvorili dosta šansi. Nadam se da ćemo ući sa 100 % u ovih devet kola do kraja – zaključio je Livaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 03:04