StoryEditorOCM

Zapamtili smo što je Petković rekao o dolasku u Hajduk, a evo zašto se s poznatom voditeljicom oženio na ‘pametni‘ datum

Piše Sport SD
24. travnja 2024. - 22:59

Bruno Petković gostovao je u emisiji "Knjaz kroz Vatrenih" u kojoj je progovorio o svojoj karijeri, ali i ljubavnom životu. Istina je da su u javnosti najviše odjeknule sljedeće riječi kapetana Dinama:

- U mojoj obitelji svi su bili hajdukovci. Mali Bruno bio je hajdukovac dok se s 12 godina nije razočarao u Hajduk. Tad sam rekao da nikad neću obući dres Hajduka! Neki ljudi, neću ih sad imenovati, kontaktirali su mog oca i tražili su neki mali poguranac da dođem u Hajduk - rekao je nogometaš rođen u Metkoviću.

No, Petković je voditelju otkrio i neke detalje iz života daleko od travnjaka. Naime, priznao je Knjazu kako je romantik, a i u šali dao savjet svima onima koji razmišljaju o braku.

- Jesam, volim biti spontani romantik, ne tipični koji ide po šabloni sad je šest mjeseci kako je ovo, devet tjedana kako je ono... Oženio sam se na ženin rođendan, tako da su i Božić, godišnjica i rođendan jedan poklon. Savjet svim budućima da se snađu, ne možeš zaboraviti nikako - rekao je kroz smijeh hrvatski reprezentativac

Podsjećamo, Bruno je uplovio u bračnu luku s Ivom Šarić u koncem prošle godine nakon četverogodišnje veze. Oni su 20. prosinca organizirali dvostruko slavlje. Naime, zagrebačka TV voditeljica i bivša manekenka proslavila je 35. rođendan i udala se za dugogodišnjeg partnera.

Vezu su započeli krajem 2019. kad je Iva u ulozi voditeljice odradila intervjuu za emisiju Klub 7 na HRT-u. Petković je bivšoj manekenki i novinarki tada odgovarao na pitanja te je nasmijavao svojim dosjetkama. Otkrio joj je da je slobodan, no to se nakon tog intervjua promijenilo. Upravo tada je zaiskrilo između njega i Ive, a par je uskoro i dobio sina Adrijana.

image
Tonci Plazibat/Cropix/Cropix
image
Tonci Plazibat/Cropix/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 05:37