StoryEditorOCM

Spaletti se plaši Hrvatske, a albanski izbornik poručio: Ostaviti ćemo srce na terenu

Piše hina
2. prosinca 2023. - 21:38

Talijanski izbornik Luciano Spaletti smatra da je Italija mogla dobiti lakše protivnike u skupini Europskog prvenstva od Hrvatske, Španjolske i Albanije, a albanski izbornik Sylvinho poručuje da će njegova momčad "ostaviti srce na terenu" u toj "teškoj skupini".

"Ždrijeb je mogao proći bolje, ali ništa nam ne oduzima svijest da smo Italija i da sve utakmice možemo igrati s ponosom", poručio je 64-godišnji Spaletti preko društvene mreže X, bivšeg Twittera.

Albanski izbornik Sylvinho, 49-godišnji Brazilac, rekao je nakon ždrijeba da ga "čeka puno posla idućih šest mjeseci" do utakmice s Italijom, prenose španjolske novine AS.

"Ovo je teško natjecanje, a već prvu utakmicu igramo s Italijom", napomenuo je.

Italija je aktualni europski prvak, a Albanija se kvalificirala kao prva u svojoj skupini ispred Češke i Poljske.

"Pripremit ćemo se pa ćemo vidjeti što će biti. U 90 minuta ćemo ostaviti srce na terenu pa možda uspijemo proći", rekao je Sylvinho.

Podsjetio je da Albanija drugi put sudjeluje na Europskom prvenstvu pa da su igrači "zadovoljni" premda su se našli u teškoj skupini.

U drugom ogledu skupine B snage će na početku odmjeriti finalisti Lige nacije odigrane prije šest mjeseci, Španjolska i Hrvatska. Španjolska je nakon 0-0 boljim izvođenjem jedanaesteraca bila pobijedila Hrvatsku, koja je prije godinu dana osvojila brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 07:24