StoryEditorOCM
Splitivošević potpisao

Jakov Prkić ne da mira Puljku i ekipi, sad je opet nešto iskopao. Vrag je u detalju: ‘Baba Vanga je bila izvan forme‘

Piše split sd
19. svibnja 2023. - 14:11

Jakov Prkić, županijski vijećnik stranke Pametno za Split i Dalmaciju i bivši predsjednik splitskog Gradskog vijeća, bio je danas iznimno vrijedan. Službeno je od službenika za informiranje Grada Splita zatražio je račun s ručka iz restorana Zrno Soli u kojem su se častili gradski vijećnici i, pod parolom "povijest se ponavlja" podsjetio kako je isti zahtjev poslao i 2014. godine kada je  tadašnji gradonačelnik Ivo Baldasar na račun Splićana također častio svoje u istom tom restoranu.

Vijećnici se jučer na pauzi gozbili na račun Grada Splita u luksuznom restoranu. Ceh je bio impresivan, hrana bogovska

Prkić je, osim toga, službeno zatražio i informaciju oko gradilišta Small Malla. Zanimalo je koliku gradsku površinu investitori koriste i koliko za nju plaćaju. Tražio je i kopiju ugovora o pravu građenja tog objekta.

Na odgovor za ovo posljednje pitanje nije dugo čekao.

- Tko kaže da Gradska uprava ne odgovara na pitanja građana? Evo nikad bržeg odgovora. Prvo što mi je palo u oko je datum potpisivanja zakupa javne gradske površine. Raniji je od datuma sjednice GV-a na kojoj se odlučivalo o gradnji tijekom sezone. Zli jezici bi rekli kako je Baba Vanga bila van forme kad je predviđala ishod sjednice Gradskog vijeća. Ima tu još detalja, najbolje je pročitati - napisao je Prkić, te priložio ugovor o zakupu koji je potpisao Bojan Ivošević.

 

Ugovor J_ Prkić PDF (1) 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 09:54