StoryEditorOCM
Zvijezde onlineŠTO SE DOGAĐA

Svojom posljednjom objavom na Instagramu glumica Shannen Doherty ponovno je šokirala pratitelje

Piše SCENA SD
17. listopada 2023. - 10:07
Shannen Doherty sudjelovala je prošli mjesec na okupljanju kolega iz serije Beverly Hills 90210Rasmus Holmen/local News X/tmx/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Rasmus Holmen/local News X/tmx/mega/the Mega Agency/profimedia

"Danas je bio težak dan", započinje Shannen Doherty (57) svoju objavu na platformi društvenih medija u kojoj glumica daje vrlo iskren uvid u svoju trenutnu životnu situaciju.

Svakodnevica je trenutno vrlo teška za Shannen, jer svojim obožavateljima kaže: "Očiti razlozi i ne tako očiti razlozi. Ali svaki dan se saberem i nadam se da mogu bolje. Da ljudi to rade bolje. Da očito nije tako komplicirano." 

Podijelila je selfie iz kreveta i otkrila da su joj prijetili: "Dok šaljem ljubav i mir sebi, također šaljem ljubav svakome od vas. I onima koji su mi prijetili prošli tjedan. Neka Bog bude u vašim srcima"

image

Shannen Doherty

Instagram/theshando

Ali Dohertyjeve riječi nisu jasne. Njezini zabrinuti obožavatelji zasad mogu samo nagađati o prijetnjama s kojima se glumica suočila u posljednjih tjedan dana. Jer to nije jasno iz njenog posta. Također ostaje za vidjeti zbog čega je Doherty trenutno stvarno zabrinuta.

image

Shannen Doherty

@malibuustars Youtube/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/@malibuustars Youtube/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Shannen Doherty otkrila je ovoga ljeta da joj se pogoršalo zdravstveno stanje. Naime, Shannen je otkrila da joj je rak dojke koji je trenutno u četvrtom stadiju i s kojim se godinama bori metastazirao i na mozak.

Priznala je da je za to saznala u siječnju ove godine, u vrijeme kad se odlučila razići od svog supruga, redatelja Kurta Iswarienka nakon 11 godina braka, te da je 12. siječnja obavila prvu rundu terapije radijacijom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 22:33