StoryEditorOCM
ShowbizČETVRTI STADIJ

Nakon potresnih pogrebnih planova Shannen Doherty sada je podijelila vijest o ‘čudu‘ usred novog liječenja raka

Piše SCENA SD
30. siječnja 2024. - 20:38

Zvijezda serije "Beverly Hills 90210", Shannen Doherty, rekla je da je došlo do napretka u liječenju raka od kojeg boluje, opisujući to kao čudo. Glumica, koja se godinama bori s rakom dojke, koji se proširio na kosti i mozak, rekla je da je posljednji tretman koji je primila urodio plodom i dao joj novu nadu.

"Neću reći o čemu se radi, ali primam novu infuziju u borbi protiv raka. Nakon četiri terapije, još nismo primijetili nikakvu razliku, pa su svi željeli da promijenim tretman, ali željela sam nastaviti s tim i vidjet ćemo", rekla je u svom podcastu.

image

Shannen Doherty

Rasmus Holmen/local News X/tmx/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Rasmus Holmen/local News X/tmx/mega/the Mega Agency/profimedia

"Nakon šest ili sedam terapija primijetili smo kako ruši krvno -moždanu barijeru", dodala je 52-godišnjakinja i otkrila da je njezino tijelo čudesno reagiralo na novi tretman. "Ovo što se sada događa za mene je čudo. Na neki način, bacila sam kocku i rekla da nastavimo s ovim. Zapravo rušenje ove krvno-moždane barijere zapravo je čudo ovog lijeka, i možda je Bog konačno rekao da zaslužujem odmor. Ponekad tražimo čuda na pogrešnim mjestima, a ona su nam pred nosom", dodala je Shannen.

Glumici je rak dojke dijagnosticiran 2015. godine, a dvije godine kasnije, nakon kemoterapije, objavila je da bolest miruje. Rak se vratio 2019. godine, ali u težem obliku. Prije godinu dana zvijezda je otkrila da se bolest proširila na mozak i kosti. Iako je više puta rekla da ne želi umrijeti, također je naglasila da se ne boji smrti.

image

Shannen Doherty

@malibuustars Youtube/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/@malibuustars Youtube/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Ne želim umrijeti. Mislim da bih se bojala smrti da nisam bila dobra osoba, ali jesam. Ne bojim se umiranja, samo ne želim umrijeti, nikad", rekla je prije nekog vremena za People. "Nisam se bavila životom, ljubavlju, stvaranjem i mijenjanjem stvari na bolje. Samo se još nisam bavila svime. Moje najljepše sjećanje tek treba biti stvoreno", dodala je Shannen, koja je svojim obožavateljima 2021. rekla da se bori za život.

Shannen je nedavno govorila o pogrebnim planovima i tom prilikom je izjavila: “One koji me ne vole ne želim na svom posljednjem ispraćaju”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 04:35