StoryEditorOCM
TV&RealityŽIVOT NA VAGI

Prvi veliki izazov na motocross stazi: ‘Poligon, žalost. Sigurno nećemo motorima, pješice kroz blato! Znoj, krv i suze‘

Piše SCENA SD
12. rujna 2023. - 11:33

U današnjoj epizodi ‘Života na vagi‘ natjecatelji će morati prijeći prvi poligon, a nikome od njih neće biti svejedno kad budu vidjeli što ih čeka.

"Pao mi je mrak na oči; staza s preprekama i blato“, komentirao je Goran, a i ostali natjecatelji dijelili su njegovo mišljenje. "Poligon, žalost“, rekao je Jure, a Dajana nastavila kroz smijeh: "Sigurno nećemo motorima tako da idemo pješice kroz blato. Znoj, krv i suze.“ Mirna im je još jednom naglasila kako je cilj njihova ovotjednog ciklusa da budu bolji od 3,9% izgubljene tjelesne mase koju su dosad izgubili svi natjecatelji ‘Života na vagi‘. Ako budu bolji ili jednaki tom rezultatu, nitko ne ide kući, ali ako budu lošiji od te brojke, tim sa slabijim rezultatom gubi jednog člana.

image
Darija Kraljević
image
Darija Kraljević

"Svaki natjecatelj koji dođe do cilja unutar zadanog vremena od tri minute i 30 sekundi, osvaja 0,1% prednosti na vaganju. Znači, taj postotak umanjuje se od 3,9%“, najavili su treneri današnji izazov i dodali kako je najvažnije da se ne ozlijede prilikom izvođenja zadatka. "Mislim da je to realno vrijeme i da će većina nas uspjeti“, optimistična je bila Dajana dok je Goran bio oprezniji i dodao kako vrijeme zna biti varljivo.

Hoće li svi kandidati sudjelovati u izazovu i tko će dati sve od sebe na treningu - pogledajte večeras u ‘Životu na vagi‘ na RTL-u.

image
Darija Kraljević
image
Darija Kraljević
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 14:31