StoryEditorOCM
TV&Realityljube bartulović

Kaštelanka koju opet gledamo u ‘Životu na vagi‘ objasnila zašto je vratila kilograme, za sve krivi ove stvari

Piše Scena SD
8. rujna 2023. - 09:00

Ljube Bartulović sa suprugom Goranom već je bila u drugoj sezoni ‘Života na vagi‘, a ovaj bračni par iz Kaštela sada se vratio opet u show.

U intervjuu za RTL.hr pobliže je objasnila kako su se kilogrami s godinama vratili. 

- Da bih se opet prijavila prekretnica je bila ta da su mi svakodnevne aktivnosti bile onemogućene, sama šetnja mi je bila izazov, pa tako i rad s djecom u teškoćama u razvoju. Ne mogu kvalitetno raditi svoj posao. Jednostavno mi je sve postalo teško. Nisam vidjela drugi izlaz i s obzirom na to da smo sve ovo već prošli, to mi je jako dobar poguranac za naprijed - kaže Ljube.

image

Ljube i Goran Bartulović

RTL

- Nakon ‘Života na vagi‘ jedan period sam održavala težinu, ali kasnije sam lagano popuštala kočnice. U međuvremenu se dogodio život, ali ne bih to toliko krivila već to što sam vratila stare navike i još sam uz sve smanjila kretnju jer sam u međuvremenu položila vozački ispit i sve sam obavljala automobilom. Inače bih hodala. Smanjila sam obroke, vratila sam se vrlo brzo starim navikama i onda se u ovom periodu dogodio veliki porast kilograma. Svaka aktivnost je jednostavno s vremenom iščezla. Od onih treninga od tri puta tjedno došli smo na dva, pa na jedan i smanjila sam svakodnevnu šetnju i rutinu - rekla je Kaštelanka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 23:14