StoryEditorOCM
ShowbizPRITRČALE KOLEGE

Tony Cetinski pao usred nastupa u Beogradu! Srpski mediji pišu da se ‘jedva ustao‘, pogledajte na snimci što se dogodilo

Piše Scena SD
15. veljače 2024. - 19:19
Tony Cetinski na arhivskoj snimci za nastupa u Splitu tijekom adventa na ProkurativamaBožidar Vukičević/Cropix

Tony Cetinski nastupio je u Beogradu, a tijekom koncerta dogodila mu se nezgoda pa je pao na pod.

Dok je izvodio pjesmu ‘Neka te odvede‘ prepustio je publici da otpjeva refren, a u tom je trenutku pao na pod.

Snimku pada objavio je srpski Blic, a možete je pogledati OVDJE.

Kolege s pozornice odmah su potrčali pjevaču u pomoć te je on ponovno ustao i nastavio redati hitove.

Tony Cetinski je i početkom godine doživio neugodnost s otkazivanjem njegovog nastupa u Sarajevu.

Cetinski je, naime, trebao nastupati na 40. godišnjici obilježavanja početka Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu, no to je, zbog pritiska u javnosti, otkazano.  U javnosti su tada odjeknule kritike influencerice Hane Hadžiavdagić Tabaković i pijaniste Vlade Podanyja.

"Odvratno!!!! 40 godina od Olimpijade, a Vi dovlačite nekoga tko nije iz Sarajeva, Bosne i Hercegovine… Tony je super, vrhunski izvođač, ali što se volite uvlačiti u guzove svima van granica naše zemlje… sram da vas bude… ‘Ugasili‘ ste nam umjetnike, kulturu, sreću … i uvozite je da bi opravdali vaše ‘uloge‘ u tome… Zato napuštam Sarajevo i BiH… s ‘vama‘ ne želim da dijelim ni zrak - napisao je Podany, dok je Hana izjavila kako u BiH ima dovoljno mladih perspektivnih pjevača i živućih legendi koji su mogli nastupati. 

Tony je na društvenim mrežama ovako to komentirao:

"Nek sam i to doživio. Eto da i mene netko zabrani ili ti ga otkaže koncert. Sva moja snaga i energija sada su usmjerene na koncert kojeg dugujem publici već dugo, a to je Arena Zagreb. Koncert će se održati na moj rođendan 31.5.2024. i na njemu smiju prisustvovati svi narodi i entiteti sa ovih prostora jer naša je deviza samo LJUBAV". 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 21:44