StoryEditorOCM
Auto motoNovi Yaris

Maleni automobil velikih performansi: u Toyotinom svijetu stvari se mogu i uvijek će se poboljšavati

Piše Robert Radica
17. veljače 2024. - 18:30

U Toyotinom svijetu stvari se mogu i uvijek će se poboljšavati. Ovo načelo – kaizen – prikazano je u inovacijama i poboljšanjima predstavljenim u novom Yarisu. Najnovija generacija Toyotinog hibridnog električnog hatchbacka uživa veliki uspjeh od lansiranja 2020. godine; sada će biti još bolje.

Nova ponuda temelji se na prijašnjim Yarisovim postignućima, jačajući njegovu privlačnost u ključnim područjima i prihvaćajući nove tehnologije kako bi postala još uvjerljivija ponuda. Performanse, sigurnost i stil su pažljivo ispitani kako bi se osiguralo da model ostane vodeći igrač u visoko konkurentnom B-segmentu u Europi.

Ključna ažuriranja uključuju dodatni, snažniji novi hibridni električni pogonski sklop; značajne nove i poboljšane značajke sigurnosti i pomoći vozaču; i potpuno nove instrumente za vozača i multimedijski sustav koji iskorištavaju potencijal digitalne tehnologije.

Oni su predstavljeni bez umanjivanja kvaliteta koje su Yaris učinile dugotrajnim popularnim: automobil trajne kvalitete s kojim je lako živjeti, zabavan za vožnju i iznimno učinkovit.

Izrađen u Europi za europske kupce, novi Yaris učvršćuje nagrađivanu reputaciju modela za inovaciju i izvrsnost u dizajnu i inženjeringu malih automobila.

Novi Yaris kupcima nudi opciju novog, snažnijeg potpuno hibridnog električnog pogona, "Hybrid 130". Pridružujući se etabliranoj opciji pogonskog sklopa "Hybrid 115" u liniji, novi "Hybrid 130" ima prednosti pete generacije Toyotine hibridne tehnologije za postizanje oštrijeg ubrzanja, povezano s temeljno okretnim karakterom automobila.

To je vrsta profila performansi koja je sve više prioritet kupcima B-segmenta, osobito onima koji žele smanjiti izbor vozila. A s novom "dvostrukom hibridnom" proizvodnom strategijom, Toyota proširuje Yarisovu privlačnost u kritičnom području: hibrid je glavni razlog za kupnju za većinu kupaca.

Provjereni 1,5-litreni potpuno hibridni električni sustav ima sjajne rezultate od svog lansiranja, utemeljen na vodećoj učinkovitosti goriva i emisija i njegovoj sposobnosti da ide dalje i dulje u potpuno električnom EV načinu rada. Te se kvalitete održavaju i rekonstruiraju za povećanje učinka.

image

Nova Toyota Yaris

Toyota
image

Nova Toyota Yaris

Toyota
image

Nova Toyota Yaris

Toyota
image

Nova Toyota Yaris

Toyota
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 11:23