StoryEditorOCM
Svijetstrašan početak

Žena prvi put iznajmila stan preko Airbnbija, a onda je počeo pakao: ‘Trljao me po ramenima i dirao po nogama...‘

Piše vijesti sd
18. siječnja 2024. - 11:26

Grafički dizajner silovao je iznajmljivačicu koja je prvi put odlučila iznajmiti svoj dom na Airbnbu. Diego Dellarovere (43) iz Londona navodno je seksualno napastovao žensku osobu u unajmljenom stanu 2021. godine. Na sudu je prikazana i snimka policijskog razgovora sa žrtvom, dok Dellarovere poriče optužbe za silovanje i seksualni napad, piše Daily Mail, prenosi Jutarnji list.

- Namjeravala sam ovo prijaviti Airbnbu i ostati na tome, mislila sam da je besmisleno prijavljivati napad. Onda sam shvatila da bi mogao to još nekome učiniti i da želim da mu ime bude okaljano, rekla je žrtva.

Odlučila je iznajmljivati slobodnu sobu u svom stanu i bilo joj je čudo da Dellarovere treba smještaj za jednu noć kad i sam stanuje u Londonu. No, prihvatila je rezervaciju i natočila im oboma čašu vina dok ga je primala u svoj dom. Optuženi ju je počeo trljati po ramenima.

- Spomenuo je masažu i počeo se približavati, ubrzo me trljao po ramenima na što sam mu rekla "Ne, hvala." Dok sam sjedila na kauču dirao me po nogama i govorio mi kako ima ulja te da će me izmasirati, rekla je žena.

Dellarovere je ubrzo zgrabio ženu dok se ona pokušavala osloboditi iz ruku nasilnika. Stavio je ruku u njene tajice, a ona je urlala kako ne želi to, zatim je skinuo svoje hlače i donje rublje te je prisilio na seksualni čin. Slijedio ju je po kuhinji dok je pokušavala pobjeći od nasilnika.

image

Gost je najprije počeo sa stavljanjem ruke na koljeno (ilustracija)

/Shutterstock

- Opet je krenuo za mnom, rekla sam mu da se sigurno šali te je otišao u spavaću sobu nakon toga. Ja sam otišla u svoju sobu kad su mi krenule pristizati poruke u kojima me ispitivao jesam li sigurna, a zatim je napisao da mu je žao i pitao me jesam li ljuta, rečeno je na sudu.

Iznajmljivačica je bila uplašena, uzela je svog psa i mačku te se zabarikadirala u spavaću sobu.

- Preko vrata sam povukla namještaj i sakrila nož jer nisam znala što je još spreman učiniti, rekla je.

image

 Sve je, tvrdi žena, završilo silovanjem (ilustracija)

/Shutterstock

Prije odlaska zlostavljač joj je dobacio kako će joj ostaviti dobru recenziju. Ona je njemu ostavila neutralnu recenziju što ga je očito iznerviralo, ostavio joj je emotikon s ljutitim licem i tvrdio kako je odnos bio sporazuman.

- Nisi dobra osoba. Moraš više razmišljati srcem, a ne umom. Budi odrasla osoba umjesto da se ponašaš kao beba, neke su od poruka koje je primila.

Dellarovere ju je zatim blokirao, ali joj se ponovno javio kad ga je prijavila Airbnbu. Nakon toga je ona blokirala njega. Suđenje će se nastaviti.

image

 Iznajmljivačica se najprije obratila Airbnbiju

Lionel Bonaventure/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 14:34