StoryEditorOCM
SvijetVJEROJATNO DRONOM

Uzbuna u Sevastopolju, napadnuto sjedište ruske Crnomorske flote, ozlijeđeno petero vojnika, otkazano sve!; Ukrajinski dužnosnici najavljivali su mogućnost ofenzive na Krimu

Piše PSD
31. srpnja 2022. - 08:24
Neidentificirani objekt pojavio se nad stožerom, ranjeno je pet pripadnika Crnomorske flote. Napad se dogodio na Dan ruske ratne mornarice, a u Sevastopolju su odmah otkazane sve najavljene svečanostiStringer/Afp

Stožer ruske Crnomorske flote u Sevastopolju, gradu na ukrajinskom poluotoku Krimu koji je Rusija anektirala 2014. godine, napadnut je dronom, izvijestio je u nedjelju ujutro putem aplikacije Telegram gubernator sevastopoljske oblasti Mihail Razvožajev.

On je, kako prenosi list Kommersant, priopćio da je ozlijeđeno pet osoba, prenosi Jutarnji.

- Neidentificirani objekt pojavio se nad stožerom, a prema prvim podacima riječ je o dronu. Pet ljudi je ranjeno, svi su pripadnici stožera Crnomorske flote. Nije bilo poginulih, svima ozlijeđenima je pružena pomoć, napisao je Razvožajev na Telegramu.

Napad se dogodio na Dan ruske ratne mornarice, a u Sevastopolju su odmah "iz sigurnosnih razloga" otkazane sve najavljene svečanosti u povodu ovog praznika.

Razvožajev je sve građane...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2024 00:10