StoryEditorOCM
Svijetmonstrum iz bostona

Nove fotografije u slučaju okrutnog ubojstva Srpkinje Ane Walshe: muž je raskomadao zbog ljubavne afere i novca?

29. travnja 2023. - 13:22

U slučaju ubojstva Ane Walshe (39), rođene Beograđanke i majke troje djece, koju je prema dosadašnjim dokazima izmasakrirao njezin suprug Brian Walshe u Bostonu, objavljene su nove fotografije koje prikazuju Briana kako kupuje pile i veliku količinu sredstava za čišćenje nakon što je ona nestala. Tužiteljstvo je također objavilo detalje s nadzorne kamere snimljene dan nakon što je Ana posljednji put viđena, a na kojima Brian baca dvije teške vreće za smeće u nasumične kontejnere. Sadržaj tih vreća - koje su možda uključivale Anine ostatke - već je bio spaljen u trenutku kada je policija došla do njih.

Kao što je poznato vlasti još nisu pronašle njezino tijelo.

Na crno bijelim fotografijama nadzorne kamere dokumentirano je kako 47-godišnji trgovac umjetninama kupuje u trgovini Lowe‘s, i u kolica trpa kante, pile, krpe, vreće za smeće i brojna sredstva za čišćenje, piše New York Post. Poznato je da su DNK Ane i Briana pronađeni na krvavim papučama i kombinezonu koji su otkriveni na skupljalištu smeća Peabody nekoliko dana nakon njezina nestanka. Dva zamrljana predmeta iskopana su zajedno s drugim sumnjivim predmetima, uključujući pilu za metal, sjekiru i tepih.

image
screenshot Twitter

Tužitelji smatraju da je Brian ubio Anu, koja je bila uspješna agentica nekretninama, nakon što je otkrio njenu aferu. Ana Walshe navodno je provela Dan zahvalnosti u Dublinu s tajanstvenim ljubavnikom, stoji u objavljenim sudskim dokumentima. Ta je osoba rekla policiji da su bili u vezi  nekoliko mjeseci. Danima prije svoje smrti Ana mu je kazala kako misli da će njezin suprug završiti u zatvoru, pretpostavlja se zbog tužbi za prevaru s umjetninama, te da ona planira otići i preseliti se u Washington, navodi se u sudskim dokumentima.

Uz to, tužitelji također tvrde da bi Briane Walshe imao koristi od isplate premije životnog osiguranja u vrijednosti od 2.7 milijuna dolara u slučaju Anine smrti.

image

Briane Walshe u sudnici i ubijena Ana Walshe 

screenshot Twitter

Tužiteljstvo smatra kako imaju dovoljno dokaza koji povezuju Walshea sa zločinom koji se dogodio u novogodišnjoj noći. Od ovih snimki preko njenih odjevnih predmeta koje je bacio i monstruoznih Google pretraga gdje je istraživao kako se riješiti tijela.

Koristio je sinov iPad kako bi tražio odgovore na pitanja u danima prije i nakon njezina navodnog nestanka. Nekoliko dana prije Nove godine, Brian je tako pretraživao: „Koja je najbolja savezna država za muškarce za razvod?“. Prvoga siječnja tražio je odgovor na pitanje koliko dugo vremena treba proći prije nego tijelo počne smrdjeti?  Guglao je i kako zaustaviti tijelo od raspadanja i kako ga balzamirati. Tražio je i "deset načina kako se riješiti tijela ako baš morate“ i “kako se riješiti dijelova tijela“. Pretraživao je i što radi formaldehid, koliko dugo DNA traje, može li se identifikacija provesti samo na dijelovima tijela, kako oprati krv s drvenih podova, što se dogodi ako dijelove tijela stavimo u amonijak...

image
screenshot Twitter
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:00