StoryEditorOCM
Regijadrama u beogradu

Oporbeni političari na udaru Vučićeve policije: Marinika Tepić ostala bez lijeka, njezin kolega ‘zaradio‘ suzavac u oči

Piše vijesti sd
24. prosinca 2023. - 22:10

Zastupnica SSP-a Marinika Tepić, koja u Beogradu već danima štrajka glađu, izjavila je da joj policija nije dala pola sata da uđe po lijek u zgradu RIK-a nakon što se obratila prosvjednicima ispred gradske skupštine.

Njoj se u štrajku pridružilo još šest bivših zastupnika i predstavnika koalicije Srbija protiv nasilja.

"Potpuno je nevjerojatno i sramotno što me je kao narodnu zastupnicu koja sedmi dan štrajka glađu zbog izborne krađe pola sata policija držala pred zaključanim vratima tako da ne mogu da se vratim do lijekova. Policija je držala zaključana vrata i okretala glavu i dok sam pokazivala braunilu u ruci zbog svakodnevnih infuzija. Tek nakon pola sata stajanja ispred vrata RIK-a gde ‘živim‘ već sedam dana, kada su brojni građani počeli da dovikuju ‘otvaraj vrata‘ – pustili su me da uđem. Najbestidnije lice ovog režima ikada“, izjavila je Marinika Tepić za N1.

Gotovo istodobno, Aleksandar Jovanović ‘Ćuta‘, zastupnik Ekološkog ustanka i jedan od lidera koalicije Srbija protiv nasilja stradao je - od suzavca..

- Dobio sam direktno suzavac u oči, a ja samo želim doći u svoju Skupštinu, gdje me narod doveo, a zato sam dobio direktno suzavac u oči. Mi samo želimo ući u svoj dom, gdje nas je narod izabrao. Nema razilaženja, sutra svi ovdje u što većem broju, ovo može riješiti samo otpor građana - rekao je Jovanović u javljanju uživo na N1 televiziji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 16:01