StoryEditorOCM
Regijaviber bullying

Mjesecima maltretirao djevojku, snimao je i tražio da prizna nevjeru, na Viberu dijelio snimke seksa s njom, dok čeka suđenje ostao i bez automobila

Piše PSD
8. veljače 2022. - 17:23
Nakon nekoliko mjeseci zlostavljanja djevojka se, usprkos izrazito teškom psihičkom stanju, uspjela oduprijeti tome te je podnijela kaznenu prijavu (ilustracija)AFP

Nakon nešto više od dva mjeseca Općinski sud u Mostaru potvrdio je optužnicu Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanskog kantona protiv N. K. (38).

Ovom Mostarcu se, prema optužnici, na teret stavlja više kaznenih djela, i to nanošenje lakih tjelesnih ozljeda, neovlašteno optičko snimanje i ugrožavanje sigurnosti. Uz ova djela iz kaznenog zakona FBiH, odnosno članaka 173., 189. i 183, u optužnici je naveden i članak 29. Zakona o ravnopravnosti spolova BiH, piše Dnevni avaz.

Njega su 23. studenoga prošle godine uhitili pripadnici Federalne uprave policije, a nakon što je njegova bivša djevojka, koju je nekoliko mjeseci zlostavljao, protiv njega podnijela kaznenu prijavu Kantonalnom tužiteljstvu.

Tijekom istrage je priznao da je u jednom trenutku,...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 07:12