StoryEditorOCM
Politikagužva na šalteru

Dan istine u Državnom izbornom povjerenstvu, liste s popisom kandidata donose HDZ, SDP i Domovinski pokret

Piše Vijesti sd
28. ožujka 2024. - 10:24

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) predstavlja izborni program uoči parlamentarnih izbora 17. travnja, a prije toga održat će sjednicu Predsjedništva te sjednicu Nacionalnog odbora stranke. Uz program, bit će predstavljene i liste s imenima kandidata na koje HDZ računa da će učiniti razliku kod birača.

Izborne liste Državnom izbornom povjerenstvu tijekom dana predat će i SDP, baš kao i Domovinski pokret. Tijekom dana očekuje se i konferencija za medije SDSS-a na kojoj će kandidati ove stranke u 12. izbornoj jedinici za parlamentarne izbore predstaviti izborni program i predizbornu kampanju "Hrvatska treba Srbe", piše N1.

Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) održat će konferenciju za novinare na kojoj će Milorad Pupovac, Dragana Jeckov i Anja Šimpraga - kandidati SDSS-a u 12. izbornoj jedinici za parlamentarne izbore, predstaviti izborni program i predizbornu kampanju "Hrvatska treba Srbe".

Državnom izbornom povjerenstvu (DIP) će prijedloge lista i kandidata za parlamentarne izbore dostaviti Socijaldemokratska partija hrvatske (SDP), Centar, Hrvatska seljačka stranka (HSS), Dalija Orešković i Ljudi s imenom i prezimenom (DO i SIP), Narodna stranka - Reformisti, Građansko-liberalni savez te Glas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 03:05