StoryEditorOCM
Hrvatskapotraga

U zadnja dva dana u Hrvatskoj nestala tri muškarca: ukoliko ste ih vidjeli hitno se javite policiji

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/ jl
6. ožujka 2024. - 18:46

Trojica muškaraca udaljila su se jučer i prekjučer iz svojih domova u nepoznato. Njihove obitelji su alarmirale policiju koja za njima intenzivno traga.

U nepoznato je iz svoje obiteljske kuće u Lišanima TInjanskim nadomak Benkovca odšetao 69-godišnji Dimitrije Jokić. Prema opisu koji su njegovi članovi obitelji dali zadarskoj policiji riječ je o muškarcu visokom 175 centimetara, sijede kose i tjemene ćelavosti, smeđih očiju i slabije tjelesne građe, a u vrijeme nestanka na sebi je imao svijetlo plavu traper jaknu i svijetlo plave traper hlače te crne tenisice.

image
Nestali.hr/ MUP

Identičnu agoniju neizvijesnosti prolazi i obitelj nestalog 31-godišnjeg Međimurca Luke Friščića. On je prema prijavi međimurskoj policiji prekjučer odšetao u nepoznato od kuće u Donjem Vidovcu. Luka je visok 183 centimetra, crne kovrčave kose i smeđih očiju, a posljednji puta kad je viđen bio je odjeven u crnu zimsku kožnu jaknu te zelenu majicu s kapuljačom.

image
Nestali.hr/ MUP

Na nogama je i varaždinska policija zbog 24-godišnjeg Ivice Bogadija, mladića visokog 190 centimetara, smeđe kose i očiju te jače tjelesne građe. Njegovi najmiliji strepe nad sudbinom tog rođenog Varaždinca već dva tjedna kada je nestao u mjestu Sračinec.

image
Nestali.hr/ MUP

Apel policije za sve nestale je isti: "U slučaju da posjedujete informacije o ovim osobama molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 12:37