StoryEditorOCM
Hrvatskatužna vijest

Preminula omiljena TV novinarka Sanja Račić, godinama se borila s teškom bolešću

Piše vijesti sd
8. kolovoza 2023. - 09:03

Poslije višegodišnje borbe s teškom bolesti u 55. godini života preminula je Sanja Račić, dugogodišnja HRT-ova novinarka.

Sanja Račić je više od 30 godina radila na Radio Osijeku, za HRT je izvještavala o gospodarskim temama, uređivala je emisiju "Puls Slavonije i Baranje", a jedno je vrijeme bila i reporterka emisije "Dobro jutro, Hrvatska".

Kolege iz te emisije na stranicama HRT-a emotivno su se oprostili od preminule kolegice koja se hrabro godinama borila s teškom bolešću.

"Počela je nakon srednjoškolskih dana kao vanjska suradnica, ratna reporterka i radijska voditeljica u najtežim vremenima Domovinskog rata, a od 1994. godine bila je i stalno zaposlena na Radio Osijeku. Godinama je pratila kulturna događanja, uređivala i vodila brojne emisije o kulturi, a njezin pristup radijskom programu, voditeljski šarm i toplinu u komunikaciji prepoznavali su i cijenili brojni slušatelji i suradnici koji su voljeli s njom surađivati", napisali su kolegice i kolege iz emisije "Dobro jutro, Hrvatska" na stranicama HRT-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 09:26