StoryEditorOCM
Hrvatska‘KIDISALA KAO SRBIN‘

Milanović danas voli Marijanu Puljak, poslušajte što je samo govorio o njoj! Izišao video, morate ovo vidjeti

Piše Vijesti SD
6. travnja 2024. - 13:41

Zoran Milanović, predsjednik RH i Marijana Puljak, članica stranke Centar, danas su politički partneri i, kao, jako se uvažavaju, a ne tako davno on je vrlo prezrivo govorio o njoj.

Na TikToku je, naime, pravi hit postao video, u kojemu se Milanović obrušio najprije na Daliju Orešković, a potom i gospođu Puljak, nazivajući ih u uvodu Thelma i Louise. A u nastavku je zborio sljedeće:

"Idemo na gospođu B, Thelma i Louise. Gospođa Puljak je negdje moj vršnjak, to je dakle gospođa u zrelim godinama... Nameće se pitanje: Što si radio u životu? Gdje si bio? Ona je radila u banci. Šta je bila? Informatičar.

Dakle, radila je u Splitskoj banci, gdje je po algoritmima koji su dolazili iz centra za ljudska prava i prava štediša u Parizu, smišljala zamke za štediše, za ljude koji imaju kredite u francima, za kreaciju i plasman novih proizvoda banaka... Naime, da se ne lažemo, time se te osobe bave.

To je bio njezin doprinos boljitku zajednice i financijskog statusa hrvatskih ljudi u Dalmaciji i hop, evo je u politici! Za razliku od Dalije Orešković, koja se praktički dovukla uz neku vrstu protekcije, gospođa Puljak je izabrana u splitsko vijeće, nekoliko puta je kidisala, kao Srbin na Kajmakčalan, na Sabor, prošla je na kraju... Sad su prošli mnogi, ovo je bila oda radosti za sve one koji propadaju na pravim izborima.

U ovakvoj situaciji, s ovako ozbiljnim temama, oni se ponašaju kao ometači! Oni, dakle, ometaju ozbiljnu raspravu. Zašto tamo nije stavila ploču Vlada Republike Hrvatske? Tamo je bio buljuk ministara... Ako si već pošten.

Završit ću s ovim: onaj tko se bavi pločama i tablama u zreloj dobi je ostao tabula rasa" - zaključio je predsjednik RH Zoran Milanović, a objava podijeljena na TikToku izazvala je, očekivano, nebrojene reakcije.

Uključili su se, dakako, i politički botovi, ali njih je lako detektirati...

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. travanj 2024 14:19