StoryEditorOCM
Hrvatskaprilika za rad

Hrvatska kompanija zapošljava 120 radnika diljem države, evo što traže, a što nude

Piše Vijesti SD
11. lipnja 2023. - 07:55

Podravka zapošljava više od 120 radnika za različite manje složene poslove diljem Hrvatske, piše Danica.hr.

Riječ je u većini slučajeva o sezonskom poslu na nekoliko mjeseci, ali za neka radna mjesta navedena je i mogućnost stalnog zaposlenja.

Najviše radnika – čak 60 – traži se za Podravkinu tvornicu za preradu voća i povrća Kalnik u Varaždinu. Uvjet je osnovna škola, a radno iskustvo nije potrebno. Traže se radnici u proizvodnji, početna je plaća 700 eura bruto.

“Na osnovnu plaću ide dodatak za smjenski rad, dodatak za rad vikendom, nagradni mjesečni dodatak u maksimalnom iznosu 66,36 eura, putni troškovi, subvencionirana prehrana, uplata u III mirovinski stup”, dodaju u koprivničkoj kompaniji.

Isti uvjeti vrijede i za 30 radnika, odnosno radnica u proizvodnji u tvornicama u Koprivnici te 20 radnika za Podravkine pogone u Istri. Osim toga, za Umag, odnosno Istru Podravka je u potrazi i za pet procesnih radnika te za pet vozačica ili vozača viličara.

U Rijeci Podravka traži jednog skladištara te nudi mogućnost zapošljavanja za stalno. Na koncu, traže se i dva tehničara, odnosno tehničarke za rad u laboratoriju u tvornici Kalniku u Varaždinu te se i njima otvara mogućnost stalnog zaposlenja u koprivničkoj tvrtki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 20:41