StoryEditorOCM
Hrvatskaispravak

Brodosplit: Nismo zagrebačko brogradilište! Zasebno je registrirana podružnica Split koja i dalje ima sjedište u Splitu

Piše Vijesti SD
16. travnja 2024. - 10:58

Iz Brodosplita su reagirali na tekst objavljen na webu Slobodne Dalmacije 10. travnja po naslovom: "Konačno smo vidjeli famozne ophodne brodove u Debeljkovu škveru. Koliko će koštati - od ministra Anušića nismo saznali".

Prenosimo njihov ispravak:

"Autor članka navodi sljedeće: Nažalost, uslijed sve te gužve i strke - što je uobičajeno za tako organizirane posjete, čiji smisao nije do kraja jasan - nismo se sjetili upitati Ivana Anušića, tehničkog potpredsjednika Vlade i ministra obrane, zašto je ustvari došao u zagrebačko brodogradilište, sasvim slučajno smješteno u Splitu zadnjih 100 godina?! 

Ovom prilikom želimo demantirati tvrdnju da je potpredsjednik Vlade i ministar obrane posjetio zagrebačko brodogradilište. Navedena konstatacija je netočna jer je Brodosplit i dalje splitsko brodogradilište s gotovo 100 godina dugom poviješću.

Nedavno je provedena unutarnja reorganizacija tvrtke s ciljem optimizacije troškova i povećanja efikasnosti te je sjedište dioničkog društva premješteno na adresu poslovnog ureda cijele DIV grupe, što doprinosi bržem i efikasnijem obavljanju općih upravljačkih funkcija.

Međutim, zasebno je registrirana podružnica Split koja i dalje ima sjedište u Splitu na adresi Put Supavla 21, te je fokusirana na glavnu djelatnost - izgradnju brodova i pripadajuće aktivnosti.

Josip Jurišić,

Voditelj odnosa s javnošću Brodosplita"

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 15:04