StoryEditorOCM
HrvatskaPotpredsjednik Vlade

Božinović upozorava: Propusnice su ukinute no virus je i dalje prisutan. Izvijestio o stanju na terenu te koliko je pomoći stiglo u pogođena područja

30. prosinca 2020. - 12:29
Zagreb, 221220. Ulica grada Chicaga Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Bozinovic svecano je urucio policijskim sluzbenicima ugovore o najmu i kljuceve pet stanova. Stanovi su dodijeljeni policijskim sluzbenicima s mjestom rada u Zagrebu koji nisu imali rijeseno stambeno pitanje, a temeljem Sporazuma izmedju Ministarstva znanosti i obrazovanja i Ministarstva unutarnjih poslova o privremenom koristenju stanova na rok od 5 godina, potpisanog temeljem Odluke Vlade Republike Hrvatske. Na fotografiji: Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Bozinovic.Ranko Suvar/Cropix

Potpredsjednik Vlade Davor Božinović u srijedu je poručio da je ukidanje propusnica vezano isključivo uz pružanje pomoći Sisačko-moslavačkoj županiji, istaknuo je da je virus i dalje prisutan te pozvao građane na oprez i pridržavanje epidemioloških mjera.   

Stožer Civilne zaštite jučer je zbog okolnosti nastalih uslijed potresa u Sisačko-moslavačkoj županiji donio odluku o stavljanju izvan snage odluke o zabrani napuštanja županija prema mjestu prebivališta ili boravišta, izvijestio je Božinović na sjednici Vlade.

Time je ukinuto izdavanje propusnica, no Božinović je istaknuo da je "virus još uvijek tu" te pozvao sve građane na oprez i pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Ovu odluku treba shvatiti samo u kontekstu olakšavanja rada žurnih službi i po...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 20:39