StoryEditorOCM
Crna kronikadar-mar u ilici

Šokantna nesreća u centru Zagreba: automobilom se punom brzinom zaletio u izlog trgovine, ima ozlijeđenih

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/JL
20. listopada 2023. - 15:46

Totalni dar-mar nastao je danas u 14.30 sati na zagrebačkoj Ilici kada se kod križanja s Parkom dr. Franje Tuđmana, automobil punom brzinom zaletio u izlog trgovine Naš dom.

Vozač plavog VW Pola probio je staklo izloga pod nerazjašnjenim još uvijek okolnostima te su na kraju osim policije, na intervenciju pristigli zagrebački vatrogasci koji su vozača izvlačili iz vozila kao i djelatnici Hitne koji su ga preuzeli, javlja Jutarnji list.

Prema informacijama s terena, čini se da je i jedan prolaznik ozlijeđen, a koji je u kobnom trenutku u vrijeme iznenadnog skretanja u izlog, taman prolazio tim dijelom Ilice.

Radi navedene nesreće tramvajski promet navedenom dionicom su preusmjerene na Zapadni kolodvor.

Zagrebačka policija je dojavu o nesreći dobila u 14.32 sati i u tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do nezgode. U blizini na okolnim objektima se nalaze nadzorne kamere koje će policiji, zasigurno, pomoći u rješavanju slučaja.

Točan razlog skretanja s kolnika bit će poznat po dovršetku očevida, kao i je li vozač Pola bio pod utjecajem nedopuštenih sredstava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 08:53