StoryEditorOCM
Crna kronikaDETALJI IZ PRIJAVE

‘Pretukao me je zbog neukusne hrane, bojim ga se!‘ Evo što je ubijena Nizama rekla policiji kad je prijavila Nermina

Piše VIJESTI SD
16. kolovoza 2023. - 16:52
Prijava Nezime Hečimović koja je razjarila njenog nevjenčanog supruga i kasnijeg ubojicu, a koju je objavio ”Avaz”

Otkriveno je šta je Nizama Hećimović, koju je prošlog petak u Gradačcu u BiH brutalno ubio nevjenčani suprug Nermin Sulejmanović, rekla u policiji 4. srpnja kada ga je prijavila za nasilje.

U izjavi, koja je u posjedu Avaza, Nizama Hećimović navodi da je pretučena 3. srpnja oko 19.30 sati u obiteljskoj kući Nermina Sulejmanovića zbog, kako je navela, navodno lošeg jela: "Nermin se žalio na hranu da mu nije ukusna."

- Kao nevjenčana supruga želim koristiti blagodati zakona, ne želim davati izjavu o navedenom događaju koji sam prijavila dana 4. srpnja, ali želim da se mom nevjenčanom suprugu izreknu mjere zabrane prilaska meni, uznemiravanja, dok se situacija oko našeg djeteta ne riješi putem nadležnih institucija, a ja više ne želim živjeti sa Sulejmanović Nerminom, izašla sam iz njegove kuće s djetetom, a imajući u vidu da je Nermin nasilna osoba, prijetio je pozivima da se vratim što prije i da će me naći gdje god se nalazim, tako da se ja bojim njegovog prisustva. To je sve što imam za izjavim - navodi se.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 03:37