StoryEditorOCM
Crna kronika‘ubit ću te‘

Policajac nasrnuo na maloljetnika na traktoru, lakše ga ozlijedio. Nije mu ostao dužan, udario ga klinom pa zaprijetio

Piše Vijesti SD
8. srpnja 2024. - 19:34

Policajac je prijavio da ga je maloljetnik lakše ozlijedio te mu prijetio ubojstvom, piše Danica

Policijski službenik je rekao kako se sve dogodilo nakon što je maloljetnika u subotu popodne u Ogulinu upozorio na prebrzu vožnju traktorom kojom je ugrozio njega i njegove sinove na motociklu.

U Policijskoj upravi u ponedjeljak su otkrili kako su nakon toga proveli kriminalističko istraživanje o spornom događaju. Evo što su ustanovili…

“Utvrđeno je da je u sukobu policijski službenik fizički nasrnuo na maloljetnika dok je bio na traktoru te ga lakše ozlijedio, nakon čega ga je maloljetnik udario metalnim klinom u lice u namjeri otklanjanja fizičkog napada od sebe i pritom mu prijeteći ubojstvom.

Zbog sumnje da je policijski službenik počinio kazneno djelo nanošenja tjelesne ozljede, a maloljetnik kazneno djelo prijetnje, uz kaznenu prijavu državnom odvjetništvu danas su predani pritvorskom nadzorniku.

Kako policijski službenik nije djelatnik PU karlovačke, s događajem je upoznat njegov nadležni rukovoditelj koji će odlučiti o daljnjem poduzimanju mjera”, rekli su danas u policiji, a prenosi Danica

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. listopad 2024 03:18