StoryEditorOCM
Crna kronikaLudilo na autocesti

Kilometrima vozio u suprotnom smjeru na A1, sve je snimljeno! Citroen talijanskih tabli jedva zaobišao Mercedes

Piše Vijesti SD
8. veljače 2024. - 18:48

‘Aaaaa, ovo nije normalno! Gledaj, gledaj, čovjek u kvaru! A u p.... materinu!‘ - čuje se muški glas vozača kombija, dok snima automobil u vožnji autocestom. A šokantni prizori su doista za odvratiti pogled, jer lik u Citroenu C4, navodno talijanskih tablica (tako je barem identificirao autor videa), vozi jedan dobar komad autoceste u – suprotnom smjeru!

I to da se sve praši, kako kaže vozač kombija, automobil u suprotnom smjeru vozi brzinom od nekih 140 km/h! Iako nije rekao gdje se dogodio incident, po konfiguraciji autoceste te znakovima pretpostavka je da se sve odvijalo na dionici između Zagreba i Karlovca. Kombi je išao u smjeru juga, kao uostalom i sumanuti vozač Citroena.

Cijelo vrijeme je vozio zaustavnim trakom u suprotnom smjeru, ne smanjujući brzinu na česta i ponovljena ‘ablendovanja‘ i trubljenja vozila koja su mu dolazila u susret, koja su vozila svojim prometnim trakovima u smjeru Zagreba. Gotovo je došlo do tragedije kada je naišao na zaustavljeni stariji Mercedes u traku kojom je vozio. Usporio je neznatno i zaobišao zaustavljeni automobil ubacujući se u traku kojom prometuju kamioni da bi se potom vratio u zaustavnu i ubrzao, kao da se ništa specijalno nije dogodilo! Naravno, snimka je izazvala pregršt komentara, redom se zgražaju i nerviraju na vozača automobila kojem bi ‘trebalo oduzeti dozvolu‘, ali je bilo i onih koji su snimatelju zamjerili što stalno vozi u pretjecajnoj traci te što se uopće koristi mobitelom, dakle snima u vožnji.

Možemo samo pretpostaviti da je izašao na prvom idućem izlazu s autoceste, naravno ponovno u pogrešnom smjeru, te da nije došlo do kakve nesreće...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 21:24