StoryEditorOCM
Crna kronikadivljački napad

Detalji drame u Imotskom: 18-godišnjak ubo oca, sestru porezao, najgore prošao susjed koji je u životnoj opasnosti

Piše Marko Didić
20. listopada 2023. - 11:10

Osamanestogodišnji mladić koji je nožem ubo svog 54-godišnjeg oca, 57-godišnjeg susjeda i svoju sestru nakon uhićenja nalazi se u policiji i očekuje se njegov dolazak pritvorskom nadzorniku.

Mladić je nakon uhićenja doveden na na Odjel psihijatrije KBC Firule, ali tamo nije zadržan nego je vraćen policiji na daljnje postupanje.

Svi ozlijeđeni su sinoć iz Imotskog prebačeni u splitsku bolnicu, a najteže je prošao napadačev susjed koji je zadobio ubod nožem u prsni koš i u životnoj je opasnosti. Otac je zadobio ubod nožem u rame, dok je mladićeva 30-godišnja sestra naknadno zatražila pomoć zbog reznih rana po ruci i ramenu. Otac i sestra napadača su pušteni na kućnu njegu dok je susjed zadržan.

Sukob se zbio u kući, a povod za sada nitko ne spominje. Kada je mladić izletio iz kuće susjed ga je htio smiriti te je dobio nožem u prsa. Policiju je o ovom napadu izvjestio mladićev otac.

Policija je nakon sat vremena pronašla 18-godišnjaka u imotskoj ulici Antuna Mihanovića, a slučaj za sada vodi kao pokušaj ubojstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 22:26