StoryEditorOCM
Više od sportapa ko koga

Žestoki obračun u samome središtu Makarske, svemu je svjedočio i gradonačelnik Paunović, s njim je bio i glavni ‘krivac‘

Piše Sport SD
5. lipnja 2024. - 11:52

Kakav obračun usred Makarske. Prepun Kačićev trg, svemu je svjedočio i makarski gradonačelnik Zoran Paunović u društvu Feliksa Lukasa, glavnog krivca za događaj u centru ovog dalmatinskog grada.

S jede strane tenisačice, a s druge ragbijašice i ragbijaši. Odmjerili su snage prvo u tenisu, a potom i u ragbiju preko mreže. Bilo je zanimljivo gledati kako se sportaši jednog sporta snalaze u drugome i doista, talent je talent.

Prvo su ragbijaši šokirali djevojke poznavanjem tenisa, među njima bile su i hrvatske uzdanice Sara Svetac i Lucija Ćirić Bagarić. No, potom se igrao ragbi preko mreže, a djevojke su uzvratile istom mjerom. Sportska krv i geni, brzo su se snašli. 

Uz poklič djece koja su se podijelia.

- Raaaagbijaši, raaagbijaši - vikali su s jedne strane.

- Tenis, tenis - uzvratili su oni koji više vole sport s reketima.

Bio je to Dječji dan u sklopu WTA Open by Valamar turnira kao uvod u spektakularni dan na Teniskom centru Makarska s čak sedam Hrvatica u akciji. d negdje 16 sati pa nadalje čekaju nas mečevi Lukas - Jeanjean, Strakhova - Bošković, Martić - Marčinko, Ćirić-Bagarić - Seidel, Wang - Svetac te Ružić koju čeka Joint.

Što se ragbija tiče, najbolji svjetski igrači ragbija dolaze od 7. do 9. lipnja u Makarsku gdje se po prvi put u Hrvatskoj održava Europsko prvenstvo u ragbiju 7. Među ragbi elitom po prvi put se našla i hrvatska reprezentacija, koja će u Makarskoj odmjeriti snage s Irskom, Gruzijom i Njemačkom.

Svemu je svjedočio i makarski gradonačelnik Zoran Paunović koji je pokazao pravi osjećaj za sport te u ovom tjednu grad pod Biokovom ima dva svjetska događaja koji se međusobno nadopunjuju i surađuju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2024 11:52