StoryEditorOCM
Više od sportafrcale su iskre

Stipe Miočić objavom na Instagramu raznježio obožavatelje, a posebno svoju zanosnu suprugu Ryan Marie

Piše Marko Bilić
21. lipnja 2023. - 16:24

Opasni momak nježna srca. Stipe romantik Miočić. Američki borac hrvatskih korijena razniježio je svoje fanove objavom na instagramu kojom je supruzi Ryan Marie čestitao sedmu godišnjicu njihova braka.

- Sretna sedma godišnjica @mrs_miocic! Svaki dan te volim sve više! Volim te, dušo - poručio je Stipe svojoj voljenoj.

Nije (pre)česta pojava da muškarci ovako javno izražavaju osjećaje ljubavi, a pogotovo to ne bismo očekivali, o kakvih li predrasuda, od jednog od najboljih UFC boraca.

Stipe i Ryan Marie vjenčali su se u lipnju 2016. godine u Clevelandu pred oko 450 uzvanika. Upoznali su se tri godine prije toga, mediji su to nazvali filmskom pričom, u - vatrogasnoj postaji! U kojoj je Miočić radio kao vatrogasac, valjda najpoznatiji vatrogasac na svijetu, a njegova buduća draga kao bolničarka. Ljubav je planula i rasplamsala na prvi pogled, bilo je vatreno od početka i dobro je, šalimo se ipak, da se sve dogodilo u vatrogasnoj postaji... Ljubavne iskre frcale su na sve strane.

Njegova samozatajna supruga, zanosna crnka Ryan Marie, prije nego što se zaposlila kao medicinska sestra bila je vizašistica i frizerka. Stipu je uvijek bodrila iz sjene ne želeći se medijski eksponirati.

Miočići imaju dvoje djece, petogodišnju Meelah Clarie i dvogodišnjeg sinčića Matea Cruza, prigodom čijeg je rođenja Stipe na instagramu tada napisao:

- Budući svjetski šampion u teškoj kategoriji stigao je u zgradu. Upoznajte svi Matea Cruza Miočića. Dječače, već te volimo više od života - i još jednom raznježio pratitelje.

Nedavno je objavio fotografiju u kojoj on i sinčić Mateo stoje u trgovini ispred televizora:

- Otišao je direktno do 85 inča. Kakav otac, takav i sin! 

Ako vam se ne da računati olakšat mi ćemo, 85 inča je oko 216 centimetara. Bome, komad ekrana...

Ljubavna idila našeg Stipe, koji je oduvijek pokazivao i ljubav prema svojim korijenima iz Rtine kod Zadra - traje. Plamen koji se razbuktao 2013. godine ovaj vatrogasac neće gasiti... Sritno i dalje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 09:37