StoryEditorOCM
Više od sportatelevisa presenta

Procurila svjetska romansa, bivša klupska kolegica sestara Zaninović ljubi jednog od najboljih meksičkih kuhara

Piše L.G./JL/Sport SD
19. listopada 2024. - 18:02
Enrique Olvera i Nikita GlasnovićTheimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/

Meksički kuhar Enrique Olvera (48) i švedsko-hrvatska taekwondoistica Nikita Glasnović (29) primijećeni su kako uživaju u društvu jedno drugog u New Yorku, šetajući se Manhattanom, prenosi Jutarnji list.

Kao što znamo, Nikita je hrvatska teakwondoistica švedskog podrijetla koja je zbog karijere i sporta preselila u Split. Nakon što se u sportu umirovila, putovala je, okušavala se u umjetnosti, a onda počela raditi u jednoj švicarskoj tvrtki s odjećom, prenosi After5.

"Iako me modno područje zanima, nisam mislila da ću krenuti u tom smjeru. Ponudili su mi posao u Švicarskoj koji nisam mogla odbiti. Moja pozicija je Operation Specialist, a zadužena sam za praćenje ciklusa odjeće. Uz posao, studiram umjetnost na diplomskom studiju u Švedskoj. Umjetnosti ću se vjerojatno vratiti jer ništa nije zauvijek, a planiram diplomirati za kustosicu", kazala je Nikita prošle godine kada je priznala da ima veliku strast prema kuhanju.

Ipak, čini se da ju je sada život odveo do New Yorka gdje, sudeći prema fotografijama, uživa u društvu svjetski poznatog kuhara. Enrique je vlasnik restorana "Pujol" u Mexico Cityju, koji je, kako prenosi Reporter Gourment, zaslužio istaknuto mjesto među 50 najboljih svjetskih restorana, no svoju je kulinarsku filozofiju prenio i u Ameriku pa tako i New York, gdje je posljednjih dana fotografiran u društvu bivše sportašice.

Polufinalistica s Olimpijskih igara u Riju 2016. Nikita Glasnović (23) postala je u vekljači 2018. nova članica splitskog taekwondo kluba Marjan i hrvatska reprezentativka.

image

Nikita Glasnović i Sandro Deak

Vladimir Dugandzic/cropix/Cropix

Na Svjetskom prvenstvu održanom 2017. godine u južnokorejskom Muzu Nikita Glasnović osvojila je brončanu medalju (do 57 kg) za Švedsku, a na prelazak u reprezentaciju Hrvatske odlučila se jer je bila nezadovoljna uvjetima i potporom koju je dobivala u toj zemlji.

Obraćajući se novinarima nova članica Marjana kazala je kako je taekwondo u Hrvatskoj na višem nivou i da joj se ostvarila želja da dođe u Split i tu postane još bolja taekwondašica.

“U Švedsku ljudi odlaze radi posla, no kada je sport u pitanju i treninzi, onda je puno bolje u Hrvatskoj, jer ja u svom bivšem klubu nisam imala mogućnosti toliko trenirati kao ovdje”, istaknula je Nikita Glasnović.

image

Enrique Olvera i Nikita Glasnović

Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/
image

Enrique Olvera i Nikita Glasnović

Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/
image

Enrique Olvera i Nikita Glasnović

Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. listopad 2024 18:24