StoryEditorOCM
Više od sportanestali s radara

‘Najljepša tenisačica koja nikada nije osvojila niti jedan turnir‘ u vezi je već 20 godina sa slavnim pjevačem

Piše Sport SD
11. studenog 2023. - 12:53

Od tenisa je zaradila oko tri i pol milijuna dolara, a od marketinga čak 50, njezina ljepota priuštila joj je titulu najseksepilnije žene svijeta 2002. godine i već 20 godina ljubi - slavnog pjevača Enriquea Iglesiasa.

Bivša ruska tenisačica Anna Kournikova početkom tisućljeća bila je najveća ženska teniska zvijezda, a danas svoj privatni život vješto skriva. O vezi sa Španjolcem nikada nije javno govorila, a dio njihovog života može se "osjetiti"  samo po fotografijama koje objavljuju na Instagramu.

Poznato je kako su se upoznali 2001. godine na snimanju spota za pjesmu "Escape", a nakon toga su ubrzo počeli romansu. Svjetski mediji su 2010. godine objavili da se par tajno vjenčao, ali to Kournikova i Iglesias nikad nisu potvrdili, ali ni demantirali.

image
Saeed Khan/Afp

Kako već godinama žive u tajnosti, roditelji su postali "niotkuda". Vijest da je u prosincu 2017. u bolnici u Miamiju Anna rodila sina Nicholasa i kćer Lucy iznenadila je sve. A rođenje kćerkice u veljači 2020. djelomično je pokvario Enriqueov brat Julio, koji se tijekom gostovanja u jednoj TV emisiji pohvalio da je postao ujak, a zatim su Ana i Enrique potvrdili kako su dobili treće dijete, ali nisu željeli otkriti spol.

Prije nego što se zaljubila u španjolskog pjevača, Ruskinja je imala zapaženu sportsku karijeru. Smatrali su je "najljepšom tenisačicom koja nikada nije osvojila niti jedan turnir", bez obzira što je jedno vrijeme i bila na vrhu WTA ljestvice (22.11.1999.). No, to je nije spriječilo da u Americi postane zaštitno lice brojnih kozmetičkih kuća. Tijekom karijere često su je pratile ozljede, tako da se prisilno umirovila 2003. godine, a danas s obitelji živi u Miamiju.

image
William West/Afp
image
Javier Soriano/Afp
image
Jeff Haynes/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 21:32