StoryEditorOCM
Više od sporta‘nije sramota‘

‘Kako su igrali, najbolje da idu vadit‘ kumpire‘, komentirali su navijači; ovaj Vatreni ih je poslušao, evo ga u polju

Piše SPORT SD
4. srpnja 2024. - 14:42

Vratila se Hrvatska sa Eura iz Njemačke prije nego je to bilo očekivano, već nakon tri grupne utakmice bio je kraj za Vatrene. Kraj Eura je za mnoge reprezentativce i kraj sezone, početak kratkog odmora prije priprema za nove izazove.

Hrvatski reprezentativac Martin Erlić iskoristio je slobodne dane da pomogne obitelji u radu na polju, a na Instagramu je podijelio i fotografiju.

Erlić je djetinstvo proveo u Tinju, mjestu nedaleko od Zadra, trenutno nastupa za talijanski Sassuolo, a teška je sezona iza njega.

Naime, njegov Sassuolo je ispao iz prve lige, sa 30 bodova na kraju sezone, dok na Euru nije dobio ni minute, Zlatko Dalić ga je cijelo vrijeme držao na klupi.

Ipak, pišu talijanski mediji, ovo ljeto se za njega zanima Atalanta, a dođe li do realizacije Erlić bi se pridružio Mariju Pašaliću u dresu kluba koji je osvojio Europa ligu.

"Kada sam se rodio, moji su živjeli u štali. Bile su životinje u jednoj prostoriji i nas je od njih dijelio samo jedan zid. Bilo je jako teških trenutaka i skupljanje boca. Koliko danas samo Hrvata skuplja boce... Nije sramota, ali to nikada nisam rekao. Takve neke stvari volim inače zadržati za sebe", otkrio je Erlić jednom prilikom.

image
Screenshot/Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. srpanj 2024 15:04