StoryEditorOCM
Više od sportačestitamo

Hrvatski reprezentativac zaprosio djevojku, rekla je ‘da‘! Čestitke stižu sa svih strana

Piše SPORT SD
15. prosinca 2023. - 18:18

Hrvatski rukometni reprezentativac Ivan Martinović je zaručio svoju djevojku, Austrijanku Miriam Rath. Par se na Instagramu pohvalio vijestima slikama zaručničkog prstena. Mnogi su pohitali u komentare čestitati paru, a dobre želje je poslao i Ivanov klub Melsungen.

Martinović je inače rođeni Bečanin, a u vezi je s Miriam već šest godina. Ivan i Miriam žive u Njemačkoj, no na ljeto zajedno dolaze u Hrvatsku na more. Miriam mu je velika podrška još od početka karijere, a vatreno ga bori i na utakmicama i na treninzima. Budući da je i sama također sportašica - trenirala je odbojku, no čini se da je zbog ozljede prestala trenirati, najbolje razumije koliki trud i odricanje sport zahtjeva.

Ivan je karijeru započeo u austrijskom klubu Handballclub Fivers Margareten u Beču, ubrzo je zaigrao za VfL Gummersbach, a od 2019. godine igra za njemački klub TSV Hannover-Burgdorf. Martinović je 2019. godine debitirao za seniorsku reprezentaciju Hrvatske, nakon što je ranije igrao za mlađe uzraste hrvatske reprezentacije. Iako ima i austrijsko državljanstvo te je mogao igrati za reprezentaciju Austrije, odabrao je Hrvatsku. Njegov stariji brat, Marin, također je rukometaš (lijevi vanjski) i povremeni austrijski reprezentativac.

image
Instragram/Screenshot
image
Instragram/Screenshot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2024 11:56