StoryEditorOCM
Više od sportapolicija istražuje

Horor u Johannesburgu, mladi nogometaš ubijen tijekom otmice, klubovi mu odaju počast

Piše Sport SD
4. travnja 2024. - 11:19

Južnoafrički nogometaš Luke Fleur, stoper tamošnjeg prvoligaša Kaizer Chiefsa, ubijen je u Johannesburgu, javljaju vodeći svjetski mediji!

Nogometaš je, prema svemu sudeći, ubijen tijekom pokušaja otmice ili krađe svog vozila, a policija još nije potvrdila okolnosti koje su dovele do smrti 24-godišnjaka - pišu Sportske novosti.

Fleurs je ranije igrao za Ubuntu Cape Town i SuperSport United u svojoj rodnoj domovini, a bio je i član olimpijske reprezentacije koja je u Tokiju okončala svoj put u grupnoj fazi izgubivši sva tri susreta (Japan, Meksiko i Francuska).

Njegov sadašnji, ali i bivši klubovi odali su mu počast nakon nezamislive tragedije.

"S velikom tugom objavljujemo da je igrač Kaizer Chiefsa, Luke Fleurs, tragično izgubio život sinoć tijekom otmice u Johannesburgu.

Naše misli i molitve su s njegovom obitelji i prijateljima u ovom teškom trenutku.

SAPS (Južnoafrička policija) bavi se ovim slučajem i daljnji detalji bit će priopćeni u dogledno vrijeme. Neka mu draga duša počiva u miru", stoji u objavi Kaizer Chiefsa.

Fleurs je, inače, bio veliki obožavatelj lika i djela Carlesa Puyola, kojeg je upoznao na svoj 18. rođendan.

"Kad sam bio klinac, on je bio jedan od igrača na koje sam se ugledao. Kad sam ga upoznao, bio je tako ponizan", rekao je svojevremeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 09:26