StoryEditorOCM
Tenisneočekivano

Tenisačica brutalno izvrijeđala Đokovića, a sada se druži i smije s njim i Ivaniševićem

Piše SPORT SD
28. lipnja 2023. - 15:20

Mlada ukrajinska tenisačica Marta Kostjuk ima snažne stavove o ratu koji se vodi u njenoj državi i ne preza od verbalnog obračuna sa svima koji su suprotnog mišljenja. Tako je prije nekoliko mjeseci kritizirala Novaka Đokovića i njegovog oca Srđana nakon što se Srđan slikao s ruskom zastavom na Australian openu, a Novak se nikada nije ogradio od tog slučaja.

"Kolege moraju shvatiti što se događa u Ukrajini. Pogledajte što su rekli Đoković i Nadal. Kako da dobijete podršku poslije takvih izjava?" pitala se tada 20-godišnja tenisačica, a obračunala se i s Đokovićevim navijačima:

"Ne znam kakva su pravila, ali to ne smije biti dozvoljeno. Što god kažem, mrzit će me do kraja života, posebno Novakovi navijači koji su vrlo agresivni. Ljudi već to znaju, ne svi, ali puno je Đokovićevih navijača vrlo agresivno i to sam sama iskusila"

No sada je Kostjuk snimljena u društvu s Đokovićem. Na službenom profilu Wimbledona objavljena je snima na kojoj je Marta u društvu s Novakom i Ivaniševićem, svi se smiju i u dobrom su raspoloženju, iako je Marta nedavno prije bila oštra prema Novaku i njegovim navijačima.

image
Screenshot/Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 10:06