StoryEditorOCM
Tenisbiser dana

Srpska političarka zapalila javnost: ‘Đoković je primitivna konzerva i džiberaj, dosta mi ga je više!‘

Piše Sport SD
12. rujna 2023. - 17:52

Novak Đoković još jednom je potvrdio neviđenu dominaciju. Srpski tenisač pokazao se boljim od Daniila Medvedeva u finalu US Opena, podigao 24. Grand Slam trofej i najavio nova velebna ostvarenja.

Stoga je mnoge naše istočne susjede iznenadio istup političarke Vesne Pešić, koja je objavom na Twitteru oplela po najboljem tenisaču svijeta, pišu Sportske novosti.

"Dosta mi je Đokovića. Kad ja kažem. Ima 24 Slama, posljednji je izvukao na ždrijeb, jedini protivnik bio mu je Laslo Đere. Baš me briga da nas/me on više davi sa 25-im, kad imamo novi tenis koji igra Alcaraz. Plus, primitivna je konzerva, džiberaj za muziku", napisala je Pešić i iznenadila mnoge pratitelje, koji pretpostavljaju da je riječ o sarkazmu, odnosno svojevrsnoj poruci onima koji nepotrebno osporavaju Đokovićev uspjeh.

Srpski mediji pišu da je Pešić inače poznata kao osoba koja iznimno cijeni Đokovića i sve što je učinio za tamošnji sport, pa bi se lako moglo zaključiti da je riječ o sarkastičnom komentaru, a ne kritici..

Jedan od pratitelja upitao ju je ispod objave "što se desilo da od najvjernijeg navijača vidite nešto što ranije niste vidjeli", na što je Pešić odgovorila sljedeće:

"Sve sam ja uvijek vidjela, ali podržavala sam njegov tenis kad je bilo zanimljivo dok je bila trojka: Novak, Nadal i Roger. To je trajalo godinama, bilo uzbudljivo, sada je prošlost. Dosadni meč s neraspoloženim Medvedevom kojeg je Alcaraz iscrpio."

Tko zna, možda je Pešić ‘mrtva ozbiljna‘...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 01:00