StoryEditorOCM
Tenislogistika

Slatki i ekipa spasili turnir na Firulama: jutro nakon nevremena djelatnici zaduženi za održavanje terena imali su pune ruke posla

8. travnja 2021. - 15:27
Sve je pod ”dirigentskom palicom” Zdravka Sladakovića, popularnog Slatkog koji je jedan od prepoznatljivih likova splitskih FirulaPero Smolčić

Veliko nevrijeme koje je u noći s utorka na srijedu pogodilo Hrvatsku obrušilo se i na splitske Firule, poprište teniskog ATP Challengera koji je u punom jeku.

- Nema šanse da se u srijedu uopće igra - dometnuo mi je u prolazu jedan od poznavatelja prilika na splitskim teniskim terenima.

I doista je tako izgledalo tijekom noći, padala je kiša, snijeg, vjetar je ludovao... Ipak, srijeda ujutro donijela je sunce, a vrijedni djelatnici koji su zaduženi za održavanje terena uhvatili su se posla. Sve to pod "dirigentskom palicom" Zdravka Sladakovića, popularnog Slatkog koji je jedan od prepoznatljivih likova splitskih Firula. Zna sve što treba i s reketom u ruci, ali je pravi majstor kada se treba uhvatiti alata za sređivanje terena.

- Uh, ubili smo se od jutros, ali uspjeli smo odr...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 15:53