StoryEditorOCM
Tenis‘vrime je‘

Pavić nakon trijumfa u Wimbledonu potvrdio da se razišao s Mektićem, otkrio je i cijelu pozadinu priče oko Perišića

Piše Sport SD
14. srpnja 2023. - 07:47

Nakon što je osvojio Wimbledon u konkurenciji mješovitih parova s ukrajinskom tenisačicom Ljudmilom Kičenok, splitski tenisač Mate Pavić potvrdio je za Sportklub da je prekinuo suradnju s Nikolom Mektićem.

- Nije nam najbolje započela sezona, jednostavno smo probali neke stvari drugačije raditi. Imali smo dosta i pehova. Što god smo napravili, a trudili smo se poboljšati stvari, nije išlo i odlučili smo se probati osvježiti, pronaći druge partnere. Možda je i to razlog. S vremenom dođe do zasićenja, koliko god dobra suradnja bila. Obostrano smo se dogovorili - izjavio je Pavić.

Nakon trijumfa u Londonu Pavić poslao je poruku Ivanu Perišiću koji je finale gledao iz lože.

image
AFP

‘Ivane, vrime je‘, glasila je Pavićeva poruka, a kamera je uhvatila Perišićev širok osmijeh.

- Nismo se vidjeli poslije. On mi je bio gost prošle godine na polufinalu. Voli tenis i svakom prilikom dođe tu gledati. Zvao me jučer da bi došao pogledati finale. Gledao je zadnja dva seta. Nisam odolio, morao sam se priključiti akciji kao pravi navijač Hajduka.

Trijumfom s Ljudmilom Kičenok u konkurenciji mješovitih parova na ovogodišnjem Wimbledonu, Splićanin Mate Pavić došao je do svog šestog Grand Slam naslova u seniorskoj konkurenciji i na korak od hrvatskog rekordera Ivana Dodiga koji ima jedan više.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2024 23:35