StoryEditorOCM
Tenisloše vijesti

Nakon US Opena tijelo nije izdržalo, veliki hrvatski adut otkazao toliko željeni nastup na Davis Cupu u Splitu

Piše Sport SD
5. rujna 2023. - 21:13

Borna Ćorić neće nastupiti na jednom od četiri turnira prvog kruga završnice ovogodišnjeg Davis Cupa koji će se održat u Splitu sljedeći tjedan. Veliki je to udarac za hrvatsku reprezentaciju, a naš tenisač tu vijest je objavio na svojem Instagram profilu.

- Još od američke turneje nosim se s dvije lakše ozljede koje sam pokušao sanirati između turnira i mečeva. Nakon odrađenih pretraga morat ću poslušati savjete stručnjaka i uzeti kratku pauzu da se trenutno stanje ne pogorša. S obzirom na to, teška srca sam morao donijeti odluku kako neću nastupiti na Davis Cupu koji će se održati sljedeći tjedan u Splitu. Ništa mi ne predstavlja veće zadovoljstvo nego igrati za Hrvatsku, a posebno pred domaćom publikom koja je naš poticaj. Iako nažalost neću biti u mogućnosti igrati, doći ću u Split i biti najvatreniji navijač s tribina! Također, otkazao sam i turnir u Zhuhaiu iz istog razloga kako bih imao vremena za potreban oporavak. Hvala Vam svima na podršci, stoji u objavi Borne Ćorića.

Podsjetimo, turnir je na rasporedu od 12. do 17. rujna na Gripama, a uz Hrvatsku, nastupit će još SAD, Nizozemska i Finska. Na samu završnicu plasirat će se dvije najbolje reprezentacije iz svake od četiri skupine. Preostale tri bit će u Bologni, Manchesteru i Valenciji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 08:52