StoryEditorOCM
Strani nogometozlijeđen je

Zvijezda PSG-a preživjela noć užasa: pljačkaši svezali njega i suprugu te odnijeli pravo bogatstvo

Piše SPORT SD
21. srpnja 2023. - 12:39

Gianluigi Donnarumma preživio je noć užasa u Parizu. Prema pisanju francuskih medija, u obiteljski dom vratara PSG-a u 8. arondismanu francuske metropole banuli su pljačkaši potom uz prijetnju oružjem vezali njega i njegovu partnericu te za sobom odnijeli sve vrijednosti koje su im pale pod ruku od nakita do skupocjenih satova. Prema prvim informacijama vrijednost ukradene robe iznosi najmanje pola milijuna eura, pišu Sportske novosti.

Informacije su zasad šture, a ono što se zna je kako se napad dogodio u noći između četvrtka i petka. Talijanski vratar i njegova djevojka su se nakon odlaska pljačkaša uspjeli nekako osloboditi i oko tri sata iza ponoći potražili pomoć u obližnjem hotelu. Osoblje je odmah alarmiralo policiju, a Donnarumma i njegova partnerica, oboje naravno u stanju šoka, su potom prebačeni u bolnicu.

Donnarumma je, prema prvim informacijama, u napadu lakše ozlijeđen dok je njegova djevojka prošla bez ozljeda. Slučaj je preuzela posebna jedinica pariške policije specijalizirana za oružane pljačke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 02:58