StoryEditorOCM
Strani nogometkaos u turskoj

Zastrašujuće scene: nogometaš udario navijača nogom u glavu, drugi stao pred nož i spriječio tragediju, pogledajte

Piše Sport SD
18. ožujka 2024. - 09:58

Ne prestaju pristizati nove fotografije i videozapisi strašnih scena nakon utakmice turskog prvenstva između Trabzonspora i Fenerbahçea (2:3). Nakon utakmice na terenu je nastalo pravo ludilo, a za sve su krivi navijači domaće ekipe koji su utrčali na teren s namjerom da se fizički obračunaju s gostima - pišu Sportske novosti.

Pojavio se novi video u kojem se vidi kako igrač Fenerbahçea, Jayden Oosterwolde, jednog od navijača Trabzonspora udara nogom u glavu dok je ovaj na podu, video pogledajte OVDJE.

Osim poteza koje jedino možemo gledati u borilačkim sportovima, jedan detalj je dodatno šokirao nogometnu javnost. Drugi igrač gostiju, Nigerijac Bright Osayi-Samuel prvi je stao u obranu suigrača i stručnog stožera kada je uspio svladati dva domaća navijača i onemogućiti ih da nekog ozljede. Sada je poznato da su njih dvojica u rukama nosili oštre predmete (nož), a Osayi-Samuel nije dvojio treba li im se suprotstaviti.

Igrači Fenerbahçea su sate nakon utakmice proveli u svlačionicama. Odbijali su ih napustiti iz sigurnosnih razloga, a pomoći nije mogla ni policija. Na kraju je morao reagirati i sam gradonačelnik Trabzona, Aziz Yildirim koji je osobno ušao u autobus prema aerodromu kako bi ispratio goste na avion. Osim hrvatskog vratara, Dominika Livakovića, koji je dobio udarac u glavu, šepajući je stadion napustio i Ferdi Kadioglu kojem je stradao zglob.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 20:45