StoryEditorOCM
Strani nogometnovo iskustvo

Velika novost za gledatelje Premier lige, povijesni trenutak slijedi već u subotu, odabrat će se po jedan igrač iz kluba

Piše Sport SD
10. studenog 2023. - 09:45

Utakmica između Wolverhamptona i Tottenhama, koja će se igrati u subotu u 13:30 u sklopu 12. kola Premier lige, bit će povijesna za englesko prvenstvo. Naime, igrači će se na terenu zagrijavati s kamerama pričvršćenima na majice ispod dresova, a ta snimka bit će emitirana u prijenosu prije susreta, piše Daily Mail.

Mediji "s Otoka" pišu kako bi sve to trebalo izgledati. TNT Sports i Premier liga sklopili su povijesni dogovor, navodi se u tekstu i objašnjava da će po jedan igrač iz obje momčadi tijekom zagrijavanja na sebi imati kameru.

Bit će to premijerno korištenje takve tehnologije na travnjacima u Premier ligi, a približit će korisnicima iskustvo na sasvim drugačiji način. Igrači Aston Ville i Newcastlea već su odigrali jednu utakmicu s kamerama na sebi, no to je bilo u sklopu turneje po SAD-u. Međunarodni odbor nogometnih saveza zasad brani da se one koriste u službenim utakmicama.

 

Standings provided by Sofascore
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 04:07