StoryEditorOCM
Strani nogometpotpuni kaos

Skandal na Koševu, igrači Sarajeva nezadovoljni suđenjem protiv banjalučkog Borca napustili travnjak

Piše Sport SD
13. ožujka 2024. - 21:41

Uzvratni dvoboj četvrtfinala Kupa BiH između Sarajeva i Borca prekinut je u sudačkoj nadoknadi nakon što su igrači domaće momčadi napustili travnjak stadiona Koševo ogorčeni suđenjem Matea Muse i njegovih pomoćnika.

U trenutku prekida Borac je vodio 2:1 i bio na pragu polufinala budući da je prvi dvoboj u Baja Luci okončan bez golova.

Gosti iz Banja Luke poveli su u prvom poluvremenu pogotkom Marčetića, privremeno poravnanje donio je Čataković pogotkom iz jedanaesterca, a mladi 17-godišnji Marčetić je i drugi put pogodio u 61. minuti.

Ključni trenutak utakmice dogodio se u 63. minuti kada je Oliveira dobio izravan crveni karton. Naime, Jokić ga je držao za dres, a Brazilac ga je potom udario rukom po licu, što je vidio i glavni sudac Musa te ga je isključio. Domaći su žestoko reagira-li smatrajući da je odluka suca Muse pretjerana. Slično je bilo i u ranijim slučajeva gdje je Musa u nekoliko situaciju presudio u korist Borca iako su svi na stadionu vidjeli da nije u pravu.

Iako je Sarajevo pokušavalo do kraja utakmice doći do novog izjednačenja, obrana Borca je uspijevala bez problema odolijevati svim napadima. A onda su u sudačkoj nadoknadi igrači i stručni stožer Sarajeva odlučili napustiti teren nezadovoljni suđe-njem.

Nisu domaći birali riječi prema sucu Musi, jasno je bilo vidljivo da se radi o žestokim psovkama, a nije mu lako bilo ni napustiti Koševo, po njega su stigli djelatnici osiguranja kako bi ga zaštitili prilikom odlaska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 08:45