StoryEditorOCM
Strani nogometjoš je motiviran

Šalju ga u mirovinu, a on odgovara brutalnim treninzima i dokazuje da je još uvijek nogometna ‘mašina‘

Piše R. R.
10. srpnja 2023. - 07:40

Nekadašnji španjolski reprezentativac stoper Sergio Ramos je od ovog ljeta slobodan igrač nakon što je napustio PSG. No, za ovog 37-godišnjaka nije problem naći novi klub jer na stolu ima nekoliko bogatih ponuda, ali Ramos ovaj put želi sa suprugom Pilar donijeti odluku koja je najbolja za cijelu obitelj jer su mu oni sada na prvom mjestu.

Dok čeka konačnu odluku u kojem klubu će nastaviti karijeru, Ramos slobodno vrijeme koristi za treninge. Na Instagram profilu je objavio video i fotografije s jednog treninga, a oni koji ne prate nogomet kazali bi prije da je riječ o nekom mladiću na početku karijere nego o čovjeku koji ima 37 godina. Španjolac dokazuje da će ovo ljeto maksimalno koristiti za održavanje forme prije potpisa za novi klub. Predaha nema na pauzi i individualni treninzi su sve jači.

Jedno je sigurno, Ramosova želja o povratku kući neće biti ostvarena. Nije krio želju za povratkom u Sevillu, u klub u kojem je i počeo blistavu karijeru. Činilo se da će priča dobiti sretan kraj, no iz Andaluzije su ga uzdrmali svojim odgovorom.

Marca piše da od Ramosovog povratka kući neće biti ništa jer u Sevilli nisu zaboravili ono što je on uradio prije skoro dvadeset godina. Naime, Ramosu ne mogu oprostiti odlazak u Real Madrid na ljeto 2005. godine jer su ga tada molili da ostane, a on ih je odbio. Ramos je u dresu Seville odigrao ukupno 49 utakmica i dao je tri gola. Na ljeto 2005. godine za 27 milijuna eura potpisao je za Real Madrid u kojem je igrao čak 16 godina i osvojio sve što je mogao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 09:02