StoryEditorOCM
Strani nogometNijemci otkrivaju

Pao je dogovor oko novog trenera Liverpoola, evo tko bi trebao naslijediti Jürgena Kloppa

Piše Mihael Farkaš/SN
9. travnja 2024. - 20:31

Na kraju tekuće sezone svjedočit ćemo kraju jedne lijepe nogometne epohe. Jürgen Klopp odstupit će s mjesta trenera Liverpoola, a iako su navijači s velikom tugom primili ovu vijest, mogli bi biti izuzetno zadovoljni ako se najnovija nagađanja pokažu istinitima.

Naime, Sky Sports Germany izvještava da je portugalski stručnjak Ruben Amorim postigao usmeni dogovor s klubom i da bi mogao sjesti na klupu Redsa početkom iduće sezone. Dobri rezultati mladog trenera na klupi Sportinga nisu prošli ispod radara te se očekuje da će ove sezone dohvatiti svoj drugi naslov prvaka Portugala i ukupno šesti trofej, pišu Sportske novosti.

Zbog tih rezultata postao je najtraženiji trener u prijelaznom roku koji je iza nas. Htjeli su ga Bayern, Manchester United, Chelsea i Barcelona, ali očito se najbrže dogovorio s Liverpoolom (već neko vrijeme se priča o tom da će voditi upravo njih) te bi trebao potpisati ugovor do 2027. godine.

Naravno, treba uzeti u obzir da Englezi još uvijek nisu postignuli dogovor sa Sportingom te se još uvijek ne može sa sigurnošću tvrditi da je sve riješeno. Ipak, sve je izglednije da će karijeru nastaviti na Anfieldu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 20:25