StoryEditorOCM
Strani nogometliga prvaka

Marino Pušić nakon odlične utakmice u Barceloni: Šahtar je sjajna ekipa i moramo igrati dobar nogomet

Piše Sport SD
25. listopada 2023. - 23:30

Marino Pušić je preuzeo Šahtar i u svojem debiju je izgubio s 2:1 na gostovanju kod Barcelone u Ligi prvaka. Nakon utakmice hrvatski stručnjak je ponudio svoje razmišljanje.

- Zadnja tri dana su bila nevjerojatna. Promijeniti klub, kao što sam ja, i otići iz jednog velikog kluba u drugi i onda odmah imati tešku utakmicu u Barceloni... Bilo je turbulentno. Nisam radio previše zamjena jer sam vidio da ekipa igra dobar nogomet i mislio sam da ne trebam puno mijenjati - rekao je Pušić nakon utakmice pa nastavio:

- Moja ekipa je prošla kroz emotivan period. U samo nekoliko dana imali su tri trenera. Oni su nogometaši, ali su i ljudi i ne smijemo zaboraviti da imaju emocije. Bili su dobri protiv Barcelone i jako sam ponosan na njih.

Pušić je nastavio hvaliti svoju novu momčad.

- Igrači su napravili sve što sam od njih tražio. Pokazali su hrabrost kada su morali patiti. Podržali su jedni druge. Dobro smo pritiskali bez lopte. Igrati s jednakim intenzitetom iza lopte protiv ekipe kao što je Barcelona, mislim da su pokazali karakter i potencijal. To me jako veseli - rekao je Pušić pa dodao:

- Kad gledam nogomet želim u njemu uživati. Šahtar je sjajna ekipa i moramo igrati dobar nogomet. Moramo pritiskati naše suparnike i pokušati nametnuti svoju igru. Vidio sam dosta toga večeras - zaključio je hrvatski trener.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 06:46